Veselé i smutné historky z cest
Zasláno: ne 24. září 2006 21:26
Myslím,že nadpis mluví za vše.
Pane bože,proč já mám tak blbé kamarády.
Vymysleli,že pojedeme na hody.V devět večer jsme si dali sraz na zastávce,při čekání jen tak ze srandy prohodím: "Se**m na hody,jedem do 21."(jeden klub v Brně).Haha,hrozná sranda.

Přijedeme do Ochozu do orlovně,vlez 50Kč,všichni v oblecích,šatech a krojích,jenom my jak exoti v ryflích a a mikinách.No jo...Brňáci přijeli na venkov.

Přijdem na "bar"...pivo jenom lahváče za 20Kč a ke všemu právě došly,další budou za půl hoďky.

Rozhodujem se,že se vracíme zpátky do Brna...fajn,ale poslední autobus před 10min odjel a další jede v šest ráno.Tak že půjdem napivo jinam...jenže v hospodě je svatba a uzavřená společnost.

Ještě s pár lidma se vydáváme do sousední vesnice,kde by za cca 20min měl jet ještě jeden bus.Ten naštěstí stíháme a přibližujeme se k Brnu (až do Brna nejede).No nakonec se dostáváme,o půl dvanácté,až do Brna na zastávku,z které jsme před 2,5 hodinama odjížděli.Ve dvanáct se dostáváme do 21

a konečně si dáváme pivo.Čepovaný Starobrno 0,6l za 16Kč.

Jako bysme tam nemohli jet rovnou.

V šest se rozcházíme a jedeme domů.Takže do hospody,kam mi cesta normálně trvá 15min,jsem cestoval 3hodiny ujel asi 35km a stálo mě to 66Kč.

Pane bože za co mě trestáš.

No ale musím uznat,že byla celkem sranda.