Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací
Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Ako sa prave citite ?

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 189, 190, 191 ... 304, 305, 306  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Nástěnka
p@|µ(k0 (0)
Anonymní

0,- VK
Zasláno: út 24. březen 2009 09:05
a dnes je skvely den Mr. Green a ja odpalim to na mesiac a dajuuu a dajuuuu a dajuuu mi zajtra vodicak Mr. Green

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: út 24. březen 2009 11:38
Tak to gratulujůůůůůůůůůůůůůůůůů!!!!! Applause Applause Applause Applause Applause
Jo a až někam pojedeš, tak dej vědět. Nahlísím to do dopravy na Beatu aby ti všichni udělali místo Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: út 24. březen 2009 12:48
pracoovně
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: út 24. březen 2009 16:14
pecanz napsal:
tak to je fakt hrůza.. Very Happy já jsem nejdál byl v životě v Praze a u moře jsem nebyl nikdy.. a mám z toho fakt strašnou depku Very Happy Smile

Každy je iny Wink

Ja som mal podobnu depku z Pariža, ked som pozeral na GE ako su blizko seba dve miesta, kde som chcel isť (bol som len na jednom), no naživo to boli take 4 km Smile
A druha depka z Londyna, ked som nemohol najsť, v ktorom parku som to vlastne bol Think
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: út 24. březen 2009 16:19
Palucko byl urcite namol a hledal, ve kterym parku blil... Very Happy
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 24. březen 2009 16:34
You mean ginzo Smile

Já si na tom streetview prohlížel i Londýn a nikdy jsem tam moc nechtěl, ale po tomhle se tam chci mrknout. BigBen je nádhernej i jen na fotkách Wink
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: út 24. březen 2009 16:42
Blil som iba v jednom parku a okolo toho chodim takmer každy deň Mr. Green

Inak Londyn je fakt užasny, hlavne ked chceš isť na nakup, alebo pre partu chalanov na pozretie všetkych tych užasnych miest ako Tower, Trafalgar square alebo Stamford Bridge Wink
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: út 24. březen 2009 16:50
do anglie jsem vždy chtěl na fotbal a taky si projít londýn.. Smile stejně tak mne láká prohlídka amsterdamu a krásné holandsko.. Smile

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: út 24. březen 2009 16:53
Tento rok ideme zo školy do Škotska, pôvodne sme mali isť cez Holandsko, ale padlo to Crying or Very sad Prečo su profesori taki prezieravi a myslia si, že by sme išli do coffee shopu aj ked je to pravda Whistle Question

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 24. březen 2009 16:55
Amsterdam ve streetview je taky, ale už jsem byl moc unavenej, tak jsem si pustil Black Adder na dobrou noc a šel do hajan. Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Nástěnka
Strana 190 z 306