Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Alternativní léčba

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní záliby
jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 35 let
826 606,- VK

Alternativní léčba

Zasláno: pá 17. červenec 2009 02:57
Jaký máte názor na různý ty alternativní druhy léčby?

Teď jsem koukal na sabotáž a tam o tom mluvili... Jde třeba o akupunkturu, nebo různý ty energetický pole nebo třeba urinoterapie.

Ta urinoterapie mi přijde dost nechutná... Je to léčba pomocí moči. Třeba že ráno vstanete a vypijete skleničku svojí moči. Paní povídala, že to není jenom o tom to pít. Prý si ráno během sprchy tu moč kloktá, a pak po sprše, jako má někdo tělový mlíko na namazání, tak ona se pomaže tou močí... Think
Hmm, nevím, jestli to pomáhá, spíš mám pocit, že je to víc placebo, protože když někdo něco takovýho dělá, tak asi fakt musí věřit, že to pomůže. Smile
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: pá 17. červenec 2009 11:38
takže..
zajímavá léčba sou třeba magnety, účinnost 0% ale doktoři to používají.. Mr. Green Akupunktura, to je celkem sranda, člověk si připadá jak dikobraz, samej trn. Jen teda ty jehly jsou ze stříbra a mědi. A dobře, dejme tomu, že to nějakej účinnek má (hlavně zvyk na jehly a na bolest).

To s tou močí je nechutný, ta bába je blbá jak noty na buben, tam nic jinýho než placebo efekt nemůže fungovat.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: pá 17. červenec 2009 11:44
Tak to si nedokážu člověka, co si dá k snídani sklenku moči...to si zrovna může na talíř na.... Mr. Green
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: pá 17. červenec 2009 12:46
LivArt: říkají, že je to daný tim, že v moči jsou vitamíny, který jsou přebytečný, tak je tělo vyloučí, takže je to zdravý. Na druhou stranu moc nechápu, k čemu je dobrý pít vitamíny, kterých má tělo přebytek... Smile
Včera v Brainiacovi říkali, že je to dobrý na plíseň na nohy kvůli nějakým těm dusičnanům. A bába říkala taky, že i na odřeniny to pomáhá. (Nebo scénka z Přátel, kde Moniku požahala medůza, tak ji počůrali Smile ) Na tom něco možná bude, ale potírat se tim jen tak preventivně mi přijde dost nechutný. Smile

Thompson: pro svěží dech Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: pá 17. červenec 2009 13:05
Pro svěží dech jedna paní zas jedla písek, bylo to i ve zprávách Mr. Green
Obrázek

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 658,- VK
Zasláno: čt 23. červenec 2009 13:48
Alternativní léčba je dobrá, ono vše je dobré pokud se to dělá v rozumných mezích. To že je vlastní moč léčivá je dokázáno a odzkoušeno, jen je tu bohužel estetická stránka procedury, jinak opravdu je to dobré, ale zase né pro každého. Považuji každou takovouto léčbu jen jako DOPLNĚK klasické léčby
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní záliby
Strana 1 z 1