Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Android

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 56, 57, 58  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: čt 8. březen 2012 01:31
Mně to tak na HTCčku normálně funguje. Instaloval jsem APKčka, a pak jako na potvoru koukám, že se chtějí stále na Marketu (tehdy) aktualizovat.
NoArtist / NoName

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: čt 8. březen 2012 14:33
Ono záleží, co je to za aplikaci. Pokud je placená, tak systém napíše, že nainstalováno, ale update se nepovede. Free aplikace by se ale mohly aktualizovat samy, pokud se teda liší nainstalovaná verze (je starší) od té, co je na marketu. Problém nastane v tu chvíli, když si člověk chce legalizovat aplikaci, to může jít a nemusí.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: čt 8. březen 2012 14:40
Mně to teď na Playi na počítači hlásí, že mam zakoupeno Beautiful Widgets, přitom to mam staženo z GetJaru zadarmo. Ale nainstalovat to nejde a v telefonu aktualizace hlásí, že nemam aplikaci zakoupenou. Mr. Green

Jinak zkouším klávesnici SlideIT a docela bych si na to zvykl, kdyby to ve slovníku mělo víc slov, protože zatím asi tak každý dvacátý musim dopisovat ručně, což mě hrozně vytáčí. To je celkově můj problém se slovníkovýma klávesnicema. Ale na Siemensu s T9 se mi psalo dobře, tak třeba ho za pár dní naučím ty slova a bude to taky v pohodě. Smile
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: čt 8. březen 2012 21:26
Používáte někdo Dolphin Mini? Nebo i Dolphin HD?

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: čt 8. březen 2012 21:36
Používal jsem a nic moc. Než Dolphin Mini je lepší Opera Mini. DM je vhodný tak akorát pro pomalé telefony, kde chceš zobrazit plnohodnotnou stránku. Ale vzhledem k tomu, že je to snad jen standardní jádro obalené programem bez nějakých extra funkcí, tak v něm nevidím žádné využití.

A Dolphin HD? Ten mi k srdci nepřirostl už v době, kdy jsem měl velmi pomalý Androidek. Systémově strašně rozežeraný, ty jeho pluginy chaotické. Ve výsledku mi vychází, že lepší než on je vestavěný prohlížeč (pokud chceš pouze, co nejvyšší rychlost) nebo Opera Mobile (pokud chceš jednoduchost a pár funkcí navíc). Ta je od předposledního updatu dost zrychlená a méně žere RAMku. Dolphina HD snad jedině na tablet, nebo nějaký mobil, kde chceš na delší chvíli nahradit desktop.
NoArtist / NoName

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: čt 8. březen 2012 21:38
Obecně Dolphin Mini je rychlejší než Opera Mini. O tom se nehodlám hádat, to tak prostě je.
Já řeším problém s landscape a fullscreen, což tak nějak nefunguje.

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: čt 8. březen 2012 21:41
LA: DM sice může být rychlejší než OM, ale pokud si dobře pamatuji, tak přenáší nekomprimované stránky, tak žere daleko víc dat. To tě může zajímat, pokud seš na mobilní síti a ne na wifi.
NoArtist / NoName

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: čt 8. březen 2012 21:43
Mno, mobilní data nepoužívám, všude, kde jsem, je wifi. Opera mini navazovala dlouho komunikaci a byla prostě pomalá při načítání.

Ale můj problém s landscape a fullscreen to neřeší Mr. Green No nic.

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: čt 8. březen 2012 21:45
K tvému problému: byl u tebe ten problém vždy, nebo se objevil až po nějaké aktualizaci? Pokud aktualizací tak zkus sehnat starší verzi z 4pda.
NoArtist / NoName

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: čt 8. březen 2012 21:48
To je nějaký nový mor, že se někdo na nic nezeptá a pak na všechny následující příspěvky reaguje "to můj problém neřeší, no nic, zeptám se jinde"? Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 9 z 58