Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Android

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 56, 57, 58  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: ne 7. červen 2015 11:38
Aby tam zbytečně mezi aplikacemi nepřekážela ikona Hangouts, aby to neběželo někde na pozadí atd.
Další vtipný poznatek o E4g je ten, že narozdíl od normálních Androidů, když je povolené oznamování sítí wifi, tak kromě notifikace hraje i zvuk a to se nedá vypnout. Takže buď vypnete upozornění na sítě úplně a nebo to při cestě po městě bude furt zvonit
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: st 10. červen 2015 14:13
LivArt napsal:
Jedna z dobrých věcí, kterou Nokia v poslední době udělala, je dostupná i na Android. Jedná se o Here mapy:
http://www.androidpolice.com/2014/10/02/nokias-here-maps-for-android-beta-apk-leaked-works-fine-on-non-samsung-hardware/
Výhoda oproti Google Maps - mohou být kompletně offline.
Oproti třeba mapy.cz to umí i offline navigaci, nejen vyhledávání.

Nevím, jestli se to během roku nějak na Androidu změnilo, ale na iOS je ta aplikace nějakou chvíli a je úplně k ničemu. Po vypnutí aplikace neumí vypnout GPS, takže se musí killnout ručně, nemá český GUI, nemá český hlas a docela se seká a dost zahřívá zařízení.. U mě tedy zatím v Česku vede Waze, po Praze funguje fantasticky. Do zahraničí asi Here kvůli možnosti offline, ale doufám, že na ní kluci ještě zapracují a optimalizují to..

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 10. červen 2015 14:20
Trochu nerozumím tomu začátku "jestli se to na Androidu během roku nezměnilo", který je následovaný popisem problémů z iOSu.

Na Androidu mám Here od té doby, co to byla beta jen na webu Nokie. V češtině s českým hlasem to bylo vždycky a s (ne)vypínáním GPS jsem nikdy neměl žádný problém. Think

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: st 10. červen 2015 14:54
Jo, to bylo jen proto, jestli je to u Androidu stejné jako na iOS.. moje problémy jsou umožnění asi jen tím, že mám stále dneska prehistorický iPhone 4, respektive to tuhnutí aplikace... České GUI by mě ani tak nemrzelo, spíš český hlas chybí.
A díky Smile Asi na iOS kluci z Nokie kašlou ..
Betu jsem měl chvilku nainstalovanou taky, ale pak ji vymazali z AppStore a po delší době se tam Here mapy opět objevili Rolling Eyes

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: st 10. červen 2015 20:27
Takže pro iOS jsou jediný pořádný mapy ty od Googlu?
To je smutný, že já u androidu mám na výběr minimálně ze třech mapových poskytovatelů... Very Happy

BTW dneska jsem měl možnost vidět iP5s zevnitř naživo i s rozborkou a sborkou. A chápu, proč se iP většinou neopravuje. On je to takovej vom*d to rozebrat a složit.... Very Happy
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 12. červen 2015 18:36
Hmm, teď se mi ukázala ta hláška "Hangouts se zastavil" i na G2. Když jsem na něm otevíral Google Play. Že by to mělo souvislost? Think

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: pá 12. červen 2015 18:54
Jsou nějaký bugnutý nový služby google play. A možná i novej hangouts, ty nepoužívám, tak to jsem zas tak nezkoumal.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 13. červenec 2015 08:09
Google to má zmáknutý. Mám v telefonu aplikaci Gmail s maily na googlu a outlook.com a u ní zakázanou veškerou synchronizaci a kontrolu mailů. Prostě to maily stáhne, jen když aplikaci otevřu a dám stáhnout...
No a teď po týdnu v itálii, kdy jsem na maily vůbec nekoukal, jsem se vlezl do schránky, kde byla hromada infomailů, že se mi do outlook.com snažil někdo podezřelý přihlásit přes IMAP z itálie... Takže aplikace Gmail se přihlašuje na mailový účty, i když je synchronizace zakázaná a samotnou aplikaci člověk nespouští. d'oh! Rolling Eyes

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: út 14. červenec 2015 23:56
Mně služby googlu vysávají baterku tak, že během 1,5 dne na stole je Androidík úplně vycucaný ze 100 na 0.
NoArtist / NoName

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: st 15. červenec 2015 00:44
....protože smazat data aplikace je moc náročný.

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 42 z 58