Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Apple iPhone

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 44, 45, 46  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: st 8. červenec 2009 21:31
Viem, že to berieš ako ironiu, ale ja ti aj tak odpoviem važne-alkohol sa vyraba rovnakym spôsobom staročia, takisto pivo sa vari viac-menej rovnako, najlepšie hodinky sa stale skladaju ručne, guličkove pero ešte neprekonalo plniace, ... jednoducho niektore veci su tak pôvodné, že im high-tech skor škodi, ako pomaha Wink
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 8. červenec 2009 21:41
ginzo: tohle je mobilní pro případ nouze. To je jako bys říkal, že foťák v mobilu musí bejt zrcadlovka za 2500 eur, protože jinak mu to škodí Mr. Green

Je to prostě na momentky, aby sis vyfotil ufouna, když ho potkáš.
A ta palírna zase když v zimě zamrzneš v kadiboudě. Taky se budeš chtít zahřát čímkoliv než čekat x dní než to bude... Mr. Green

Sakra, to jsem napsal, jako bych to myslel vážně. Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: st 8. červenec 2009 21:55
Ty vado, to by musel mať iPhone zabudovanu vakuovu kad' Mr. Green
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: st 8. červenec 2009 22:02
Pomalu o iPhonu začínám přemýšlet, už mě nebavý dívat se na to jak všichni výrobci, dělají super hry na apps na jabko, jak je wm pomalý.Stejně ho používám více méně na GC,Hudbu, Tel. email hry...na to mě stačí i Iphone a bohatě.Na displej už taky stylus nepoužívám a přízbůsobovat si Today nepotřebuji.Největší problém je prodat P750 za slušnou cenu....
Obrázek

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: st 8. červenec 2009 23:49
Maloverny, nezaslužiš si mať v mobile poriadny operačny system (preto nikdy nedojdeš až k Androidu) ked si ta dokaže kupiť komerčna sra*ka len hrami Shame on You

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: čt 9. červenec 2009 08:19
ginzo: nvm jak ty, ale já bych hodinky, který se skládají ručně tady v Čechách nechtěl snad ani zadarmo když sem viděl jak se dělají....
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: čt 9. červenec 2009 11:29
Ak mysliš Primky, tak nechapem tvoj prispevok, môžeš to rozviesť ? Think

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: čt 9. červenec 2009 11:54
Stejně, si ho nekoupím, moc práce prodat P750 a kůpiť jabko.
Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: čt 9. červenec 2009 11:56
ginzo: ano, tyhle... Stačí se podívat, jak je dělají, s jakou přesností se dělají díly, na jakých strojích to vzniká... Hrůza a děs...
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: čt 9. červenec 2009 12:55
Pozor, nemyliť si Česko so Švajčiarskom, alebo Nemeckom, povedal som najlepšie, nie hodinky z bananovej republiky Whistle Angel

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 25 z 46