Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: pá 17. červenec 2009 23:22
Mně se jáTelefon poslední dobou taky docela zalíbil, jak vydali OS 3.0 tak už se to dá používat úplně normálně a je to prostě takový jednoduchý. Aplikací je na to taky už tři pr.... Hlavně tam nemusíte dělat 2x do měsíce hard reset
Mít peníze a nemít P750, tak bych do něj šel, soft na GC je taky...Ale na wm už jsem navyklej.
Moucha: 2xHR do měsíce?Já mám offiko rom 2měsíce a nedělal jsem HR ani jednou...
226 121,- VK
Zasláno: pá 17. červenec 2009 23:32
Mně se to na táboře zase vy*ralo, takže HR a byl jsem nahranej, ještě že jsem měl aspoň ty kontakty nahraný na SIMce. Tentokrát mi najednou nešli spustit kontakty a zase se rozbil today
Já na ty HR mám docela štěstí
226 121,- VK
Zasláno: pá 17. červenec 2009 23:37
Přesně Thompsone, ze začátku mě to hraní s WM strašně bavilo a poslední dobou taky jenom muzika, smsky, net, ňákej ten hovor a GC... už jsem nějak zlevniněl.
Proto se mi začal líbit iPhone, využil bych ho i jako konzoly, mptrojky umí, hovory, GC taky, sms taktéž, má i wifi.Žádný HR, není pomalý a ty pluginy bych na Jabku ani nepotřeboval.
Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: pá 17. červenec 2009 23:41
Moucha: když si tam nahraješ každou betu, tak se nediv... to já si vždycky počkam, až to ozkoušíš a podle toho se rozhodnu... Proto mam ještě furt tu první
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.