Zasláno: st 15. září 2010 19:02
Ja som nehodu zažil.Na križovatke prvá Škoda Octavia za ňou Opel Astra a za ním my (Peugeot 206).Bol som spolujazdec a za mnou sedel ešte jeden nepripútaný kamarát.Šofér Octávie sa rozhodol pri oranžovej na poslednú chvíľu, že zastane, tak prudko zabrzdil.Opel Astra za ňou to ešte dobrzdiť stihla ale my už nie (náraz zhruba v 40km/h).Astru sme posunuli o celú dĺžku auta.Octávia bola bez škrabanca (radím Vám keď si kúpite auto dajte si dozadu ťažné zariadenie
.Vyzerá to hnusne ale efekt som videl teraz pri tejto búračke.Opel Astra spredu mala zo značky banán a zozadu trošku rozbitý nárazník (škoda +-150€).My Peugeot 206 - roztiahnutá kasňa, chladič na šrot, silent bloky na šrot, airbag vystrelený, sedačka zlomená, svetlá rozbité, motor posunutý o pár centimetrov dozadu, kapota na šrot.Celé to vychádza na poistku zhruba 3000€
A k téme : Myslím, že najviac nehôd spôsobujú neskúsení vodiči a unavení vodiči.Aj ja keď som vyšiel z autoškoly som jazdil ako nevyjazdený schumacher.Teraz viem kde si to môžem dovoliť a navyše spotreba 8 litrov namiesto 5-6 ma tiež netešila.Ja nechápem ako môže autoškola pustiť človeka z autoškoly s vodičákom s tým, že ani nevie ako má vymeniť gumu, poistky, žiarovky.Že nevie čo je aquaplaning a ako ho zvládať.Že nevie ako zvládať šmyk na suchu/mokru atď ...
"Nebudem si všímať kto vedľa mňa stojí a budem si robiť čo chcem, kedy chcem, kde chcem a ako chcem." - Moje hlavné heslo
"Pamätaj si!Ženským nesmieš nikdy dávať všetko naraz!" - Sexbomba od vedľa