Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Autoškola

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 17, 18, 19  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Auta
patokorela (+4)
Profesorka
Ženská
Ženská

Věk: asi 36 let
15 502,- VK
Zasláno: út 12. leden 2010 22:29
Knížku si kupovat nemusíš, já jí měla a vůbec sem jí nepoužila bohatě Ti stačej otázky na stránkách ministerstva Wink. Přeju hodně štěstí Thumb up!

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: út 12. leden 2010 22:43
Moucha: nám říkali, že testy si vůbec nemáme dělat, protože každej půl rok se mění otázky a pak by se někdo mohl divit, jaktože tam má něco jinýho než bylo na netu... V učebnici je hlavně zákon. Nevim, jak je to u vás, ale u nás jsi musel vědět i před tim instruktorem něco, co se Tě zeptal ze zákona, jinak Tě k těm zkouškám nepustil...
Ale je fakt, že já chodil do pořádný autoškoly a ne do takový, kde jim položíš prachy na stůl, oni ti napíšou hodiny a můžeš na závěrečky...
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: út 12. leden 2010 22:51
Nebo to říkaj kvůli tomu, aby sis ty testy nedělal furt a pak ses u testu ani trošku nezpotil? Smile
Né je mi jasný, že tam ty otázky musí měnit, proto si je dělám průběžně furt Wink

A na to ptaní instruktorů u nás vůbec nevim u koho by to dělal...

S těma hodinama na jízdy má dobrou zkušenost kámoš.. první pondělí měl první jízdu na motorce a za tejden v pondělí měl jít k závěrečkám, tak jezdil celej tejden a ještě mu tam musel ten autoškolák dopsat asi 3h.. Laughing

Ale tak si zase říkám, že když to udělali už snad všichni okolo mě, tak to musím dát taky Exclamation A to se najdou menší inteligenti, co to udělali Mr. Green

A tu učebnici si od někoho snad seženu za pár kaček... Anxious

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 12. leden 2010 22:54
Moucha: nevim, jak to je jidne, ale muj instruktor se ptal. Jednou tam strašně sjel nějakou holkou, která vůbec nevěděla, co je v tom zákoně... ale to byla asi dcera nějakýho jeho známýho, takže nevim... Mně se taky často na něco takhle ptal... Wink

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: út 12. leden 2010 22:57
Moucha napsal:
Ale tak si zase říkám, že když to udělali už snad všichni okolo mě, tak to musím dát taky Exclamation A to se najdou menší inteligenti, co to udělali Mr. Green

sem si taky říkal, nakonec se to povedlo Mr. Green
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: út 12. leden 2010 23:14
Kniha ti bude na dve veci, normalne sa poobzeraj po w-fore Wink
Ja som si začal robiť testy 2 dni pred skuškami, raz som prešiel všetky verzie a dal som to na 55 (maximum).
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: st 13. leden 2010 00:05
knihy si sežeň nějakou starší od známého. na značky, pravidla a otázky ti je sice k němu, ale máš tam ty praktické otázky o údržbě Wink přesně ty samé testy, co jsou na netu, máš pak u zkoušky. dokonce to je i to samé rozhraní. jestli se průběžně obměňují, to nevím, ale pokud si týden před zkouškou začneš dělat testy, co jsou na www, tak budeš mít ty samé otázky, co jsi už viděl.

takže na testové otázky - web
praktické otázky - starší knížka, nebo nějaký matroš
pravidla snad už znáš. pokud ale nevíš, co je to kolečko s 50, tak bych se na to taky podíval Wink
NoArtist / NoName

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: st 13. leden 2010 09:16
Tak na údržbu si seženu vypracovaný otázky od známých, určitě to někdo bude mít...

A neboj.. značky umím všechny, značky a křižovatky jsou to nejjednodušší v testech Smile
Tak to akorát vidím na to, že se budu šrotit otázky o údržbě, protože o ní fakt netušim nic Anxious Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 13. leden 2010 13:58
Asi jsme fakt divní, protože to samý rozhraní jsme na testy neměli... Podobný bylo, ale přesně to samý ne Smile

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: st 13. leden 2010 14:10
je pravda, že jsem byl krátce po zavedení nových testů - testy vypadaly přesně jako na internetu - stejný vzhled. jen si nevzpomínám, jestli to bylo přímo v IE nebo nějaké aplikaci využívající jádro IE. každopádně to nebyla ale stejná adresa, přes kerou jsou dostupné testy široké veřejnosti Wink

//tak se mi vybavila ájina u nás na počítačích - člověk by čekal nějakou ořazanou verzi Ubuntu a my jsme to dělali na normálním Win, v klasickém IE7 (nebo kolikátka to byla) s neomezeným a ani nemonitorovaným přístupem k internetu Very Happy
NoArtist / NoName

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Auta
Strana 14 z 19