Věk: 34 let
826 606,- VK
Autoškola
Zasláno: po 21. leden 2008 23:44
Doufam, že tu nic takovýho ještě neni...
Myslíte, že mě v autoškole nechají dělat testy i jízdy ještě než mi bude 18 (s tim, že řidičák by mi dali až od 18)? 18 mi totiž bude uplně na konci školního roku a já autoškolu chci mít co nejdřív, ale o prázdninách jí dělat nechci, abych mohl bejt s Markétkou... Co myslíte, jde to?
826 606,- VK
Zasláno: út 22. leden 2008 01:20
Super, díky moc, to bude pokusů než to zmáknu. Ještě se musim domluvit s našima a s kámošem, kterej by to chtěl dělat ve stejnou dobu jako já...
A naši mi to zaplatěj, slíbil jsem jim, že je budu vozit do/z hospody
Jinak dneska jsem byl s mámou jezdit... Jen mi nechtěla dovolit vzít pažouta, tak jsme jezdili s Fábií... Převodovku ani nic jsem snad neoddělal a s tim posilovačem se jezdí hezky
23 755,- VK
Zasláno: po 31. březen 2008 22:09
MAO:kamoska si dneska tez sla pro ridicak
jenda: ja jsem delal za 6900,- a jezdil jsem v nove Fobii a mel hezkou ucebnu, u vas je to teda nejake drahe...
♫ co krok, punk rock ♫
HTC Touch HD / Acer Aspire 1406XC / Suzuki Swift GTi / 20cm dlouhé péro
826 606,- VK
Zasláno: po 31. březen 2008 22:16
To teda asi je, v KV to prej někdo dělá (a kámoš v tý samý autoškole to ještě dělal) za 8000 a rozplývali jsme se nad tim, jak je to levný
V týhle škole teda nejezdí novou fóbií, ale jakýmsi novým áčkovým Mercedesem (přesnej typ bude na jejich stránkách)
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.