Zasláno: čt 5. srpen 2010 22:17
Jenda : s 2.6 litrovým motorom sa rozbehne aj človek čo sedí prvý krát v aute a ani nepozná teóriu nieto ešťe prax.BTW moji rodičia kupovali Škodu Fabiu Combi 1.2HTP novú (momentálne 7 rokov a najazdené 35t km) a poviem ti, že v meste je to poriadne žihadlo.Síce ho musím ako hlupák točiť do blba (aj keď ... mám to tak rád

).Keď už na tom aute jazdím tak točím kľudne do 6000 trebárs pri predbiehaní a motor si nesťažuje a ochotne šlape.Najväčší záťah cítiť pri 3000rpm - 5000rpm (pri 3500 rpm je najväčší krúťak).Za rok čo jazdím mi to auto skapalo raz.Mimochodom taká perlička : nemám problém prehrabnúť aj na dvojke

.Povedla by som, že chyba bola skôr v šoférových nohách.A som si istý lebo jazdím ako keby som bol schumacher a mám odsledovanú každú jednu reakciu toho auta
Moucha : keď dostaneš vodičák tak ešte len začneš sledovať 50ku to si píš

.Ja som si tiež myslel a lietal som mimo mesto 110-120 v meste 70-80.Ale kamaráta namerali a povedal som si, že mi to za tú pokutu nestojí
"Nebudem si všímať kto vedľa mňa stojí a budem si robiť čo chcem, kedy chcem, kde chcem a ako chcem." - Moje hlavné heslo
"Pamätaj si!Ženským nesmieš nikdy dávať všetko naraz!" - Sexbomba od vedľa