Bagety
Zasláno: čt 20. duben 2017 12:26
Polední nabídkou v okolních restauracích jsem okouzlen nebyl. Řízek za 122 kaček fakt ne. Tak jsem si koupil bagetu od krokodýla, prý kuřecí řízky.
Etiketa slibovala trvanlivost do příštího pondeliy, tak by nemusela být nejstarší. Něco tak hnusného jsem už hodně dlouho nejedl. Majonéza naprosto odporná chuť něco mezi maltou a převařenými žloutky. Jestli ti řízky viděli kuřecí maso aspoň z rychlíku, tak to bylo hodně. Navíc to na ně chtělo lupu, jak jich tam bylo hodně.
Nechápu jak to bagety od krokodýla někdo může jíst a opakovaně. Jak jste na tom vy?
Před pár týdny jsem od nich měl ještě bagetu grill. Ani si nepamatuji, jaké byly superlativy na obalu, ale ve výsledku tu chutnalo jako játra v housce. Mdlé, ani krapet pikantní. Podle obalu se uvnitř ale játra nenalézala, nýbrž kvalitní vepřové a myslím hovězí maso. Hotové peklo na talíři.
»

Příspěvek byl poslán z mobilního VSN