Zasláno: po 2. leden 2012 23:43
Heleďte, kde si založit účet, kterej by sloužil jenom k tomu, aby u něj byla embosovaná karta (placení přes internet) zadarmo?
Úroky jsou mi celkem jedno, ale důležitý je, aby to nechtělo nějakej minimální zůstatek, poplatky za vedení účtu atd...
Občas bych rád nějakou drobnost po internetu koupil, ale u Fio bych musel mít kartu za 25 Kč měsíčně, takže by mě většinu času stálo víc peněz, že tu kartu vůbec mam, než co bych fakt utratil
Ten účet bych používal tak, že bych jednou za čas poslal třeba 500 Kč a těma bych nějakej čas cáloval třeba v Android Marketu aplikace, platil rapidshary atd...
Zatím koukám po takových jako Zuno nebo mBank, ale moc se neorientuju. A taky bych byl rád, kdyby za to placení nebyly taky moc vysoký poplatky (moc v těch cenících nechápu, jestli při placení kartou platí i např
poplatek za platbu do zahraničí 180 CZK)
//Fíííjo

Zeptal jsem se na Superfóru/Finexpert a tam jsou tak ochotný lidi, kteří opravdu diskutují. To jsem už dlouho neviděl a na Superfóru ani nečekal!

(Spíš jsem čekal diskutéry jako jinde "ty vole, 25 Kč měsíčně tě přece neožebračí socko")