Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Banky a jejich poplatky

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Státní úřady
jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: út 23. duben 2013 16:59
Fio banka mě docela překvapila. Sice vynucují změnu karty na tu jejich novou, ale dostanu ji s podmínkami, jaké má ta stará (do doby, než by stará propadla, takže to vyjde nastejno jako bych neměnil) - to se hodí, protože nemáme ve městě bankomat Fio, ale jen ČSOB, a s novými podmínkami je výběr ze všech cizích bankomatů za 30 Kč, se starými je ČSOB za 6,-.
A výměna je zdarma, neplatím žádný měsíční poplatky... Jen ty úroky by nemuseli každou chvíli snižovat. Laughing
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

busch (+9)
hodná ovečka
VIP Řízek
Řízek

36 528,- VK
Zasláno: út 7. květen 2013 22:34
Airbank potěšila, za 3 dny založený účet komplet přes net, za pár dní došla karta...uvidíme jak bude dál fungovat.
Veselé Vánoce!

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: út 11. únor 2014 15:25
Poraďte, kde si nejlíp zařídit účet.
Tak aby mě to měsíčně stálo naprosté minimum nebo nic. Abych měl platební kartu.
Jsem student, ale už jen rok.
(_)_)\\\\\\\\\\\\\\\Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 11. únor 2014 18:17
Kartu ti dají dneska snad všude. Bez poplatků jsou Fio, mBank nebo třeba Zuno (existuje ještě?). Osobně mám Fio a jsem spokojený, ale to bych byl asi kdekoliv, kde nemají poplatky, protože od nich jinak vcelku nic nechci. Smile

U Fio je z části výhoda a z části nevýhoda v tom, že mají vlastní bankomaty, ve kterých máš měsíčně asi 5 výběrů zdarma. Ale ty nejsou zdaleka všude, i když se postupně jejich počty docela zvyšují. Z cizích bankomatů máš pak výběr asi za 30 Kč, což není nic moc cena.
Ti další nemají vlastní bankomaty, takže vybíráš vždycky z cizích, ale zas ten výběr z cizího pak není taková pálka - tedy aspoň u mBanky, jestli se nepletu, platíš za výběr 9 Kč a když v měsíci zaplatíš kartou "v obchodech" přes 2000 Kč, tak je jeden výběr zdarma (za víc utrácení je víc bezplatných výběrů, myslím, že max. 3). Snad jsem ty čísla trefil správně a něco v poslední době neměnili.
U Zuno nemám žádnou zkušenost.
Možná jsou ještě nějaké banky bez poplatků, ale moc se v tom neorientuju.

Doporučuju mrknout do fóra na FinExpert a kdyžtak se třeba na nějaké upřesnění přeptat i tam. Když jsem tam byl naposledy, tak mně tamní lidi přišli velice milí a znalí. (Z jiných fór jsem zvyklý, že se slušně zeptám, a buď nikdo neodpoví, nebo se většina tváří jako bych byl pitomec, co tomu nerozumí, takže do toho nemá co hrabat, nebo tomu hovno rozumí a radí blbosti.)

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: út 11. únor 2014 22:28
Já to právěže chcu využít jen na měsíční platby, kdybych pronajímal garáž a taky abych si mohl kupovat letenky. Bylo by tam pořád jen minimum peněz. Ty výběry u Fio pro mě nejsou problém, v Brně se určitě něco najde. Na nic jinýho bych to asi nevyužil.

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: út 11. únor 2014 22:55
Wojcek: Zkus se podívat na čsob studentský účet. Tam se potvrzuje studium jen při zakládání a v 21 letech, do 26 pak máš ten účet zadarmo.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 12. únor 2014 00:25
Jak dneska vlastně vypadají ty studenský účty? Je to vůbec k něčemu? Pamatuju, že když jsem asi v 16 zakládal studenstkej účet (tenkrát ještě nízkonákladový banky nebyly), tak všude (ČS, ČSOB, KB...) byly ty studenský účty sice míň naprd než normální účty, ale i tak to bylo horší, než to, co mám teď u Fio jako běžný účet.

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: st 12. únor 2014 00:38
Já s tím nemám vůbec žádnej problém.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: st 12. únor 2014 13:47
Na ČSOB jsem koukal, je to snad dokonce do 30 let. Ale nikde se nedá pořádně dočíst, kolik jim budu měsíčně platit za vedení nebo já nevim za co všechno se platí. Jen je že všechno zdarma a sluníčkový Mr. Green

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: st 12. únor 2014 21:36
Já neplatím nic, co se týče vedení účtu a platební karty. A výběry ve vlastních bankomatech jsou taky zdarma. Vklady taky. Jedině snad převod, ale ten stejně jako u běžnýho účtu.

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Státní úřady
Strana 5 z 11