Zdarec,
takže potřebuju zase jednou poradit. Vybírám batoh na ntb a nějak se nemůžu rozhodnout. Je to na Acer Extensa 5220. Rozměry ntb: 360 x 267 x 35 mm. Batoh bude sloužit také (asi více) do školy, takže musí být nějak oddělený ntb a učebnice, sešity.
Vybírám mezi CaseLogic LNB15K a Dicota BacPac Campus. Ale nebráním se jiným v stejné cenové relaci.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.
Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.
Věk: 54 let
36 535,- VK
Zasláno: so 21. červen 2008 21:28
Sláva - konečně se mi kabel s vedením uvolnil. Pořád jsem přemýšlela, proč je debata na nějaký bágl umístěna v sekci elektronika - už jsem na to přišla HURÁ HURÁ - že on ten záhadný NTB bude Notebook ????
Ad Varda: Když klikneš na ty dva odkazy na ty batohy hned na začátku, tak se dostaneš na czechcomputer na batoh který je umístěn v sekci "batohy na notebooky"
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.
Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.
Věk: 54 let
36 535,- VK
Zasláno: ne 22. červen 2008 08:24
Aha - to mne ani nenapadlo - nějaké batohy mi nepřišly zajímavé - až to, že je to v elektronice - ale zase je to důkaz, jak jsem chytrá holčička, když jsem na to přišla sama a bez obrázků
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.