Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 634,- VK
Zasláno: čt 20. březen 2008 16:33
Teď jsem to chtěl napsat a jenda mě předběhl. Je to trestuhodné vynucování si pozornosti a pochvaly. To by mu nemělo projít, nebo se to může kdykoliv opakovat.
To by si zasloužilo další trest...
Navrhuju uložit trest - napsat něco do všech topiců, kde není žádný příspěvek dýl, než půl roku...
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.
Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..
Bylo to myšleno jinak, ale bohužel jsem se již nedostal ke kompu a nemohl to dokončit. Bohužel to vzalo jiný směr než jsem chtěl. Velice se omlouvám a již nebudu blbnout. děkuji za projevenou podporu, ale takhle si vynucovat pozornost a pochvalu jsem opravdu nechtěl. Snad bude čas to vysvětlit, ale mám jen hafo práce a starostí a tak to mělo nakonec vyznít. Nevím kdy se sem dostanu, ale asi až v úterý. Moc se omlouvám. Beat
Pokud se zadaří tak bude natočeno video jak dostávám vařečkou na holou a nebude to žádná přetvářka.
Chtěl jsem rozvinout diskusi na tuto větu Byl jsem pak však tak pracovně vytížen že jsem to nedokončil. Chybička se vloudila. Ještě jednou se omlouvám. Vím že se tady na vás mohu spolehnout a vždy mi poradíte a podpoříte. Jste hodní a dobří. děkuji že mohu s vámi trávit čas.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: ne 23. březen 2008 16:27
na hlasování jsem dal čtvrtou možmost, protože jestli to na dalším srazu bude jako na tom prvním, tak jej to vyjde velice levně
holt i mistr tesař se(i) (ho) někdy ufikne...
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.