Zasláno: út 1. listopad 2005 23:15
20:00 Vzpomněl sem si, že po mě kámoška chtěla jeden film na DVD. Bohužel ho mam jen ve formátu AVI, tak ho musim převést. Převod bude trvat...3hodiny

Skvělý. Du se mejt, snad se ještě něco naučim
22:00 Máma mě vyhnala z vany, chce se prej taky umejt

Zjišťuju, že nejsem ještě ani v 1/2 převodu

To tu budu aspoň do půlnoci.

Zasláno: st 2. listopad 2005 16:14
22:30 Pořád mi to ukazuje 2hodiny, tak na to kašlu a du spát
Středa
Spy je vám třeba
6:10 Dneska vstávám dřív, máme nultou hodinu

A zrovna tělocvik.
6:15 Film mam převedenej, už jen vypálit. Mezitim du stejně jako včera uděat ty každodení blbosti
6:25 Z5 u PC a žjišťuju, že se kousnul

Celou noc to vydržel a teď todle. Ale co, kamarádka bude muset počkat do zejtřka.
6:30 Vyrážim na bus. Po cestě busem nastoupí asi 5 dalších spolužáků.
7:00 Začíná tělák, sem zvědav co si na nás vymyslí
8:00 Při těláku sme skákali přes švihadlo, fakt odvaz. Teď nám začíná první hodina.
8:25 Zase blbej diktát

Ale mam radost ze 2 z testu z literatury, na kerou sem se vůbec neučil
12:10 Dopsali sme test ze zemáku, nakerej snad ani nemam zavedenej sešit. Mapa celkem vpoho, z teore sem už musel opisovat, ale snad budu mít 1.
13:00 S kámošem máme při dějáku totální výtlem, kamarád padá pod lavici, mě hrozně bolí břicho

Natáčeli sme na mobil taký malý video, je to naprostá blbost, ale mi se tomu hrozně tlemili

Ostatní nás maj za blázny

Ani se jim nedivim. Njn, "inteligence" na pochodu
14:20 Jako včera dorážim domu, dnes bez bagety. Snad to s tou závislostí nebude taky zlý. Startuju PC a du vypálit to DVD z rána, jinak bych na to zapomněl.
16:20 Opět valim na AJ, snad se naučim sěco užitečnýho

Zasláno: st 2. listopad 2005 19:32
18:32 Před 10min sem se vrátil z AJ, opět sem překvapivě neusnul. K večeři sem dostal bagetu, teď sem zase na PC ikdyž bych se měl učit na zítřejší test z bižule. Njn, nějak to zvládnu