BEZY (+3)
Odpadlík

10 050,- VK

Zasláno: po 31. říjen 2005 15:17
Můj běžný týden
Pondělí:
6:45 Dneska sem se vzbudil nějak brzo, to je vždycky špatný znamení...
7:00 Najedeno, umito, převlečeno, připravano,

tak vyrážim na bus do školy
7:15 Na druhý zastávce nastupuje moje pěkná kamarádka
8:00 Dneska začínáme Francouštinou, následuje čeština, zemák (kde se dovídáme, že ve středu píšem test

), tělocvik, extrémě nudá bižule s extrémě blbou učitelkou

a nakonec fyzika (k mojí radosti nám dneska odpadla). Ve škole si trávim dlouhou chvíli na Jimmovi a na Opeře mini
12:35 Konec školy, k obědu sou nějaký blafy, dneska na něj prdim
13:00 S kámošema se asi 30min jen tam poflakujem, pak se loučíme a já du dom. Po cestě si ještě koupim bagetu, pře doma bude zas prd
13:30 Sem doma. Koukam co novýho na netu. Na VSN koukam, co to zas Romulus vymyslel za nesmyslnej úkol a vrážim hlavou do stolu

Začnu stahovat další díl Hvězdný brány
14:00 Asi bych se měl na zejtra učit, píšem ZSV a zkouší z chemie. Ale co, snad to nějak zmáknu
14:30 Volá máma

Zase má ty svoje řeči (co ve škole...)Taky sem do PC natáhl z mobilu fotky ze včerejška:

Docela ujdou...
15:00 Na netu sem všechno omrknul, tak se du učit Delphi, než se mi stáhne SG1. A téma je: VCL
16:10 Tak sem zkouknul další díl SG1. Za 10min odcházim na ájinu. Je to spešl mimoškolní kurz, chodí nás tam 13. Ne že by mi AJ nešla, patřim k nejlepšim ve třídě, ale rodiče chtějí, abych byl ještě lepší. No co, je to pro moji budoucnost.

Zasláno: po 31. říjen 2005 19:35
18:10 Vrátil sem se z ájiny. Dneska sem neusnul, bylo to celkem zajímavý. Už přede dveřma cejtim špagety, jakmile vstoupim tak už mi je máma cpe do ruky (na talíři

). Opět začnu se stahovánim SG1, mezitim si čtu Mistrovství v Delphi. Celkem těžká literatura
19:00 Na chvilku si zahraju PoP Warrior within...
19:20 Pěkně mě sere kamera, tak sem to raději vypnul (a ušetřil 30k za novej počítač) a du čekat na zprávy...
20:25 Vomrknul sem zprávy i další díl SG1. Teď se pujdu umejt a s sebou do vany si vezmu nějaký učení, přece jen to nejsou jenom čísla a třídní schůzky se blíží
21:15 Po cca 1hod ve vaně (kde sem byl 45min na Jimmovi a 15min se učil

) Teď budu ještě chvilku na netu a pak pudu hajat

Zasláno: út 1. listopad 2005 17:32
Úterý
7:30 Nádherný to den

máme totiž až od devíti. Tak se pomalu najim a takový ty ranní nesmysly...
8:15 Vyrážim na zastávku, kde potkávám jednu kamarádku (jinou než včera).
8:45 Sme ve škole. Pozdravim vrátnou trochu méně formálním "Ahoj" když moje třídní jde jako naschvál kolem. Naštěstí se na mě jen divně podívá
8:55 Dneska začínáme angličtinou. Náš učitel je vážně super. Asi v 10 emigroval do Ameriky a tam vyrostl, takže je jeho angličtina perfektní. Máme s nim i docela přátelský vztah
9:10 Ne že by nám AJ vadila, ale píšem test ze ZSV, takže když učitel stále nikde, jásáme a vytahujeme učení
12:55 Dopsali sme ten obávaný test. Jestli z něho nebude mít jedničku, tak skočim z mostu. Nic jednoduššího sem ještě neviděl
13:40 Dem na oběd. Půlka nás nijak nepospíchá, čekají nás pak ještě odpoledky.
13:50 Fuj, to sou blafy. Ještě že máme na škole krámek, dneska ho využiju.
14:00 Teror začíná... Jdu na Jimma, KB k ne moc velkému potěšení hbitě naskakujou...
15:00 Ještě půl hodiny

To neni nuda, to je naše smrt. S kámošem sme si vyrobily vlastní karty, pro ukrácení dlouhé (hodně dlouhé) chvíle.
15:01 Ups, máme jen 1 barvu

doděláme ještě druhou
15:30 Je čas vstávat, de se domu
16:00 Opět sme s kámošema skočili na bagetu, snad nebudem závislý
16:15 Nažhavuju komp a čekuju co je novýho
17:10 Už asi půl hodiny se seru s VSOFS plug-inem, nakonec se ale vše podařilo. Jen mě štve, že nejde přímo kopírovat z mobilu na web, musim soubor nejdřív hodit na PC a až z něho ne web
18:00 Učim se, poslouchám rádio, koukam na TV a ještě si píšu SMSky. Máma mi nadává, že se mam jen učit, ale já ji neposloucham
What's up?
Celkově zprávy v multipostu upravil 1× BEZY, naposledy po 31. říjen 2005 21:28.