Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací
No dobře, každou chvíli tam padaly dobrý hlášky Jen jako celek mi to přišlo nic moc Asi sem jinej
Zasláno: so 12. listopad 2005 12:45
BEZY napsal:
19:00 Tak sem se dozvěděl, že už má kluka Tolik z mého skělého plánu jak ji doprovodim na vlak a všechno ji vyklopim. No nic, snad ta další. Ale i tak je to divný, příde mi, že všechny co se mi líbí sou už zadaný.
Sqělý. Tak sem se včera těšil jak si aspoň zatancujem a ona se na mě sprostě vysrala Tak asi přitáhla toho svýho a mě se to ani neobtěžovala říct. Tak sem se šel po skončení vožrat do hospody. Aspoň něco pěknýho za ten den
tak musim trochu zamachrovat dostal sem se do dalšího kola anglický olympiády A to sem to 1. kolo málem nestih
Sem 2., což je docela úspěch, jelikož byli v naší kategorii týpci až o 2 roky starší
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.