Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Bojkot SHELL a ESSO

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Auta

Má takový bojkot smysl?

Hlasování není časově omezeno.
Ano:
13% 13% [ 2 ]
Ne:
73% 73% [ 11 ]
Netuším:
13% 13% [ 2 ]
Celkem hlasů : 15 / Hlasujících: 15
Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: út 29. srpen 2006 09:04
Jezdím na SHELL a opravdu to lépe jede než na jiné benzíny. Spotřeba cca o 0,4l/100km menší. Prý i motor byl čistší když mi dělali těsnění pod hlavou(u motoru)!
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: út 29. srpen 2006 11:08
2 Romulus: To mělo Ono v Plzeňským kraji taky. Jenže se pak zjistilo, že jsou to prošlý státní zásoby a že to pěkně odrovnává motor.
2 Beat: Já to střídám. Pokud mám jet na delší vzdálenost, tak Shell, pokud na kratší - Benzina. Rozdíl je skutečně znatelný.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: po 26. únor 2007 12:18
Tak již na SHELL nejezdím. Celkem slušně mne naštvali s tou jejich novou akcí!! Když jsem ji poprvé 15.2.07 nevědomky použil, tak mi odečetli místo 12bodů/l 24bodů/l!!! Brick Wall Brick Wall Volal jsem na jejich infolinku a tam mi nejdříve potvrdili správnost odečtených bodů, přestože na netu a v reklamní kampani hlásali 12bodů!!! Taky zároveň s touto akcí zdražili benzín!!! Po dost ostrém dopisu mi poslali omluvu, vrátily sice všechny body a ještě další přičetli, ale minimálně po dobu trvání této zlodějské akce tam nebudu tankovat. Sleva se totiž vůbec nevyplatí!!! Na těch jejich 12 bodů jsem musel ve zvýšené ceně benzínu zaplatit více jak 2Kč. Pokud by nezvedali cenu a mohl jen tankovat, tak by mi to nevadilo, ale nyní již jsoe tak drahý, že ani snížená spotřeba nepokryje jejich vysokou cenu!
Jen žádnou paniku!!!!

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: po 26. únor 2007 19:31
tankuji na benzině, tam je taky akce. za 10l - 1 bod a za 8 bodů je jedno dvd za 80 kč. když jsem se díval na ceny těch dvd v obchodech, tak se pohybují od 250.- do 300.- kč. když se na to člověk podívá z opačné strany a koupil by to dvd za normální cenu, tak vyjde ten litr benálu o cca 1.9 kč levněji
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: čt 1. březen 2007 12:43
Nyní již tankuji tam kde mají levný benzín a to je tady převážně ESSO! Ostatní jsou cca o 1-2K4 dražší.
Jen žádnou paniku!!!!

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: so 3. březen 2007 11:53
Tankuju u Shell dál a body sbírám do zásoby. Doufám, že je nasbírám aspoň na myčku. Mr. Green Při tak nízké spotřebě, jako máme my, je celkem jedno, kde tankujeme. Naberem za 400,- a máme za co jezdit celej měsíc. Wink
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Auta
Strana 3 z 3