Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Bojkot SHELL a ESSO

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Auta

Má takový bojkot smysl?

Hlasování není časově omezeno.
Ano:
13% 13% [ 2 ]
Ne:
73% 73% [ 11 ]
Netuším:
13% 13% [ 2 ]
Celkem hlasů : 15 / Hlasujících: 15
Yurii (+3)
Bažant
Bažant

Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
11 200,- VK
Zasláno: so 26. srpen 2006 12:26
mina napsal:
řekl bych že výroba benzínu a nafty stoji jen desetinu toho za kolik ji prodávají pak je šílená část(asi tak 300%) daň a ostatní si šroubují sítě čerp. stanic.

Nojo no z něčeho se ten schodek rozpočtu dotovat musí...
Hyundai Scoupe GT 1993
Moje láska, moje chlouba, moje síla, moje zhouba.
http://yuriigt.blogspot.com
Obrázek

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: so 26. srpen 2006 17:27
Nemá, smysl má přestat používat v tomto oboru naftu úplně.
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

FOXXX (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: so 26. srpen 2006 18:46
Bonfire napsal:
ohledne kvality vytahnu tenhle stary topic:
mam info od docela dobreho zdroje ze zrovna tusim Shell a OMV maji jedny z nejmene kvalitnich pohonnych hmot, nejlepsi PHM prodava Slovnaft (ale na druhou stranu prodava pod svoji znackou nekvalitni mazivo a zbytek sortimentu), ale neco na tom bude, na benzin od slovnaftu dojedeme tak o 100-150km dal nez od Shellu
Tohle musím popřít. po dlouholetém testování a měření už jezdím skoro výhradně na Shell, protože nejmenší spotřebu mám s jejich benzínem a navíc je pumpa relativně blízko. Jezdím stylem plná-prázdná a to se pak ny 60l rozdíly v km poznají...
Příspěvek upravil 1× FOXXX, naposledy so 26. srpen 2006 19:39.

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: so 26. srpen 2006 19:25
Přesně tak. Rozdíl v dojezdu a celkovém chování při používání Naturalu 95 od např. Benziny a Shell V-Poweru je značný a to ve prospěch Shellu. Ve výsledku výjde levněji, než Natural od Benziny. Na Esso a no-name benzínky nejezdím. Mimochodem: za poslední zdražování může společnost BP, která má 5% podíl na celosvětovém trhu. Zanedbala údržbu svých ropovodů a musela zastavit těžbu na Aljašce. Za trvalé zvyšování cen pohonných hmot nemůžou daně. To je jen velmi krátkozraké. By mě jinak zajímalo, jak naše vláda svou daňovou politikou ovlivnila cenu ropy po celém světě? Ale o tom jsem se už tady jednou rozepisoval. Blokáda Shellu a Essa nemá žádný praktický význam. Už jen proto, že jsme pro ně celkem postradatelná země. Wink
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: ne 27. srpen 2006 22:25
Doporučuji: týden vůbec netankovat a ani nejezdit. Mělo by to jedno velké - a jedno velké +. Stát by zvýšil DPH na cigaretách a alkoholu (-), ale na druhou stranu by klesla nehodovost na nejnižší hranici za posledních 150 let Mr. Green (+)
V životě jde o to, aby se člověk naučil plavat ve sračkách. Nejlepší školou je politika. Tolik času však nemám ...

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: po 28. srpen 2006 15:05
to : bonfire :: na tom slovnaft něco pravdy bude, protože jsem ještě neslyšel, ža by měl někdo problémy. za to o omv jsem už slyšel pár nelichotivých slov a na shell zatím jen jednu stížnost. Not Talking
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: po 28. srpen 2006 15:48
U mě je to tak, že si lidi dost stěžujou na ty různý "Robin oil", Agip (kvůli cenám), Ono a Esso. Naopak chválí Shell (Shell V-Power 95) a Benzinu (tradiční benzinka + mám u nich slevu 80h/l Wink ). O Slovnaftu slyším mluvit prvně až tady. Ze známých tam nikdo nejezdí.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: po 28. srpen 2006 16:10
d'oh! oni mají nejvíce stanic v pohraničí Mad
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Bonfire (+12)
VIP Redaktor

23 755,- VK
Zasláno: po 28. srpen 2006 18:40
jo robin oil ma taky pry shit benzin... no me slovnaft nijak zvlast nezajimal, my tankujem tedka u benziny (za DVDcka Wink )
♫ co krok, punk rock ♫
HTC Touch HD / Acer Aspire 1406XC / Suzuki Swift GTi / 20cm dlouhé péro

!! SAMOVOLNĚ VZNĚTLIVÝ !!

Muj svist jezdi za:
Obrázek

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: po 28. srpen 2006 20:48
Já jezdím na Esso. Mám ho 50m od kanceláře a mají momentálně skoro o 2 Kč levnější naftu, než konkurence v celým Brně.
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Auta
Strana 2 z 3