Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

boty Gladiator

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
FOXXX (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: st 27. září 2006 19:35
Kanady mám taky a nedám na ně dopustit, ale nosím je tak do lesa a se psem na cvičák. S tím kupováním po netu je to horší no. Asi si fakt zajedu do ostravy, tam jsem našel i prodejnu Martensů, tak obejdu vyzkouším a pak možná objednám na netu Cool Twisted Evil
Člověk chce jenom jedno - všechno!
Hlupák zůstane celý život hlupákem, ale blbec to vždy někam dotáhne.

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: st 27. září 2006 21:41
koc.pet: jo, drží - to víte - kdo umí ten umí, a kdo neumí, ten si pořád kupuje nový boty Mr. Green
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: pá 29. září 2006 07:54
Pato napsal:
mne ani pol roka Mr. Green

Brick Wall nemáš nakupovat u ťamanů! Applause
Zasláno: pá 29. září 2006 08:06
Laughing pokud se vyjádřím k botám jaké jsou na fotce na 1.str., tak podobné jsem koupil cca před 4mi roky. byla to zimní verze, slovenský výrobce nebo dovozce, stály 1050,- kč a kdyby se nevyšoupal kožíšek , tak v nich chodím dodnes. Applause
jinak nejdéle používám jedny sportovní boty už pátou sezonu. značka je wizard, na krabici bylo made in japan a stály kupodivu jen 1100.-kč, což si myslím, že je to dost málo.
v tom obchodě se prodávají i mizuna, adidasy a pumy ale na ty já nemám. platit víc než 1500.- za boty, ve kterých se jen rekreačně procházím, je blbost, vyhozené peníze a podpora vys*anců. Not Talking
u ťamanů nakupuji jen boty, ve kterých chodím na fušky. takže je během tří měsíců zničím a za těch 150.- až 200.- kaček to moc nes*re.
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: pá 29. září 2006 12:01
Až budu chtít zničit své nohy, tak nakoupím u žlutých. Zatím ale používám letní obuv zn. NB a zimní Michelin (moc pěkný design). Jednou jsem koupil i "značkové" Mizuno. Asi jsem narazil na zmetek. Byly modré (ladili ke kolu) a za měsíc letěli do popelnice, totálně prošlapaný vnitřek! Takže tuto značku již nemusím. A abych se vyjádřil i k tématu, tak na kopání různě barevných a různě extremistických spoluobčanů je to snad dobré, ale nechtěl bych tady rozebírat chemický proces v takových botech v letním období Think

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: pá 29. září 2006 12:13
já dělám elektrikáře takže kopu tak akorát do zdi

jinak jsi první, od koho slyším na mizuno stížnost.
a proč jsi je nešel reklamovat? za ty prachy...
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: pá 29. září 2006 12:23
1. protože jsem vůl
2. protože byly ve slevě (z 1100,- na 800,-)
3. protože jsem vůl
4. protože jsem nenašel záručák

FOXXX (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: pá 29. září 2006 13:02
Ena napsal:
... A abych se vyjádřil i k tématu, tak na kopání různě barevných a různě extremistických spoluobčanů je to snad dobré, ale nechtěl bych tady rozebírat chemický proces v takových botech v letním období Think

Jsem sice příjemně překvapen, že trvalo tak dlouho, než někdo vyrukoval s tímhle nesmyslem o kopání do různých spoluobčanů, ale bohužel se přece jen někdo našel Rolling Eyes Jo a ze začátku diskuse jsem o pocení taky něco napsal, tak se na to třeba mrkni. Pokud to člověk nevyzkouší, tak ale chápu, že důvěru v pořádné kožené boty a teplé počasí mít nemusí... Taky musím zmínit, že na léto mám sandály Wink
(taky pořádné kožené)

Díky za reakce, některé byly i k věci Mr. Green . Dnes jsem koupil v Ostravě botky Steel. Vypadají stejně, jako ty z první strany a stály sympatických 1900,- tak jsem zvědav, jak dlouho vydrží...

Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: pá 29. září 2006 13:25
to Foxxx: Já to nikomu neberu, ať si každý nosí co chce. Velmi důležité je také to, jaké člověk použije ponožky. Onehdá jsem měl problém s pocením nohou, ale od doby kdy používám thermoponožky je problém odstraněn. Sice stojí okolo 140,-kč za pár, ale vyplatí se to! PS: Kdo nezkusil .... Mám taky nožku 43 a ty máš nové boty Think , že by jsi je mě půjčil, řekněme na měsíc testování??? Shhh Whistle

FOXXX (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: pá 29. září 2006 13:52
S ponožkama se nedá, než souhlasit. Testovat ale budeš muset asi přece jen někde jinde a jinak Wink Hand

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 3 z 7