Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Budoucnost muziky

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Hudba a film
manas (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: po 28. srpen 2006 00:23
ja myslim, ze o hip-hopu je to na jinou diskusi, ten bych tady nerozebiral. Takových flamů už bylo...

Pokud jde o elektroniku, zkuste nějakou písničku od mé oblíbené německé nu-jazzové skupiny De-Phazz

Jde o moderní elektronický jazz, a nemůžu říct, že by byl špatný. Takže neházet elektroniku do jednoho pytle!
Obrázek

lion (+13)
pán zvěrstev
Odpadlík
Odpadlík

13 320,- VK
Zasláno: po 28. srpen 2006 01:19
Ale jo, najde se i kvalitní elektronická hudba i kvalitní hudebníci (např. J. M. Jarre, kdysi jsem poslouchal i Pet Shop Boys), kteří umí komponovat, mají spoustu nápadů a vytváří bohatou elektro-klasickou hudbu.
Když už jsem se zmínil o Pet Shop Boys, ti dokonce někdy kombinují elektroniku se sbory a orchestry.
Určitě nehážu elektronickou hudbu do jednoho pytle, to jsem se asi špatně vyjádřil. Jen nemám rád takové ty rádobyumělce, kteří za sebe poskládají pár samplů, dají je do smyčky, k tomu ukradnou známou melodii a vydělávají na tom balík. Takovým odstrašujícím příkladem můžou být "hity" typu CrazyFrog postrádající jakoukoliv uměleckou hodnotu...

manas (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: po 28. srpen 2006 03:17
jo jestli je to takhle tak to plně souhlasím

Jarre je klasa - mam Aero a to stoji za to
Obrázek

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: po 28. srpen 2006 15:27
Rolling Eyes vyvoj v hudbě? zní to divně, ale i ta vážná hodba se nějak vytrácí. dlouho jsem neslyšel o tom, ža by byla složena nějaká nová symfonie. sice tento styl nesleduji, ale dívám se na čt1 po hlavních zprávách, jsou tam události z kultury a tam slyším jen o novinkách současné hudby (a samozřejmě nesmrtelného rocku). když chce nějaký interpret přilákat mladé posluchače na klasiku, tak to musí hodně zmodernizovat (styl - vanesa may) třeba tak jak se snaží šporcl. Question časem se prostě bude poslouchat mix všech současných stylů. Neutral
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: st 14. leden 2009 22:59
Prej J.M.Jarre bude hrát v Ostravě... Think Docela bych zašel, nebejt to tak daleko a bejt zdravej.

Jinak budoucnost hudby... raději si to nechci představovat. Nynější metalový kapely (ty opravdu metalový, né ten tzv. metal, co hrajou na Ev2) hrajou pěknou muziku a doufam, že hrát nepřestanou. Byla by škoda, kdyby podlehly takovým hloupým stylům jako dance nebo hiphop... Think
Nad opravdický nástroje neni... Co na ně někteří hudebníci umí zahrát... to ani za 1000 let neuděláte synťákově...
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: čt 15. leden 2009 19:49
přesně tak, hudba je to stejně jenom pokud jsou tam hudební nástroje, proto pro mě techno, house a podobné sra*ky nikdy nebudou "hudba" Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: čt 15. leden 2009 22:12
Asi to bude znieť divne, ale ja osobne dufam, že rap (ak chcete hip-hop) už nebude mainstream, ale zostanu len ti skalni a nie každe 12 ročne decko pušťa z lacneho mobilu užasneho 50 haliera Rolling Eyes

Takisto dufam, že vznikne dalšia "skutočna" metalova skupina, ako Metallica, pretože všetky tie Dimmu Borgir osobne nemusim.

Ako Drutrek naznačil, malo by sa znovu venovať klasike, pretože je to univerzalna hudba, na ktoru však človek musi dorasť, ale ostava tu už až do konca.
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: čt 15. leden 2009 22:19
Myslím, že skupiny jako Metallica, Iron Maiden, AC/DC už nikdy v budoucnu nebudou mít tak kvalitní náhradu, jen si počkej, až třeba tvoje vnoučata budou poslouchat tyhle kapely a ty jim řekneš, vidíte, já je ještě zažil živej Wink

Jinak souhlas s tim hiphopem, kdyby tohle ty děcka nedělali tak můj názor je na hiphop docela jinej....

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: pá 16. leden 2009 11:04
Díky tomu že pocházím z Litomyšle kde se narodil Béďa Smetanů tak jsoeu tam festivaly. První se věnuje již složené a kalsické hudbě a druhý právě novým skladbám. Nutno říci že to někdy není k poslouchání. Snaží se do toho zabudovat moderní prvky. Opera kde zpěvák leze z kanálu a zpívá v popelnici jemkožná zajímavé, ale nějak mne to nebere
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: pá 16. leden 2009 15:44
Mno tak Smetanova Litomyšl se snad nemění, každej rok skoro stejná. Mladá Smetanova Litomyšl se aspoň každý rok změní (jakože se hrajou jiný věci). Teď mně napadá, že ačkoliv sem odtaď, tak na smetanku skoro nechodím... d'oh!
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Hudba a film
Strana 2 z 4