Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Bugi

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 16, 17, 18  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Členové

Víte co je BOINC?

Hlasování není časově omezeno.
Ano:
24% 24% [ 10 ]
Ne:
75% 75% [ 31 ]
Celkem hlasů : 41 / Hlasujících: 41
Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: po 11. prosinec 2006 23:16
Pochlubím se vám svými dětmi. Důvod je prostý. Někteří jedinci se totiž mylně domnívalo, že mám jako avatar fotku nějakého kluka (dokonce snad moji) a přitom je to má dcera.
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Tu narážku na začátku neberte moc vážně. Wink
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

krMeEjNzy (+1)
Bažant
Bažant

10 625,- VK
Zasláno: út 12. prosinec 2006 00:49
Ta narazka asi byla na me co Angel Sry Wink Btw gratuluju vypadaj docela xvetu Smile
Doufam ze z nich vyrostou takovi sporadani obcane jako si ty Mr. Green

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: st 13. prosinec 2006 11:48
no vidím, že jsi alespoň pokročil ve kvalitě foťáku...
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: čt 14. prosinec 2006 13:38
Pořád je to ta stará Konica Minolta Dimage Z10. Wink To se jen manželka učí s ním pracovat. Mr. Green

Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: ne 17. prosinec 2006 22:18
Trošku nostalgie: toto téma ve VSN jsem četl jako první (poprvé na VSN) a tak mě to zaráží, jak může člověk získat závislost Tak RYCHLE. PS: Ta dcera (neteř) je Kateřina a tan strší je ... Zik. Jednou, možná, začnu otázkou: co mám já a Zik společného??
V životě jde o to, aby se člověk naučil plavat ve sračkách. Nejlepší školou je politika. Tolik času však nemám ...

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: čt 22. březen 2007 12:19
Po dlouhé době sem opět něco napíšu. Berte to jako omluvu, proč sem poslední dobou moc nechodím.

Jak už jsem tady někde psal, od 5. do 9. března jsem byl na cvičení na Brdech. Bylo tam pěkně a počasí se naštěstí vydařilo. Horší bylo, že jsem neměl přístup na net.

15. března umřel po dlouhé nemoci náš otčím, takže jsem ani neměl moc náladu sem chodit a Ěňa to asi ani moc nestíhal, protože musel pomáhat mámě s vyřizováním věcí okolo pohřbu apod.

Můj syn mě překvapuje svými výsledky ve škole. Dodnes dostal akorát tři dvojky, jinak samé jedničky. Jeho třída je rozdělená podle toho, jak kdo zvládá. Na to, že je tam nejmladší, se mu daří velice dobře a je mezi těmi nejlepšími. Dělá mi radost, pacholek jeden. Very Happy Jen by mě zajímalo, po kom to má. Think Mr. Green

Dnes odjíždím do Jeseníku a zítra jdeme s Ěňou na pohřeb. Doufám, že to přežiju. Na pohřbu jsem nebyl 18 let a určitě to nepatří mezi mé oblíbené kratochvíle.

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: čt 22. březen 2007 14:37
TAkoveto okolnosti jsou smutne a lidi je chapou..promin,ale nejak se mi nechce psat ono omlete"uprimnou...."
O vikendu budu taky v Jesenikach-jedeme tam blbnout s klukama do lesa - vlastne taky takovy cviceni-priprava na manevry co mame za mesic Smile
Obrázek
http://www.militarie-repliky.cz

S nožema je to jako s lidma-když jsou tupý stojej za ho***

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: pá 30. březen 2007 11:09
Škoda, že si to čtu až teď. Mohli jsme se sejít. Ěňa by se určitě přidal. Sad

No, jsem rád, že jsem zase zpátky, na VSN. Applause
Zasláno: st 25. duben 2007 09:30
Včera jsem odvezl svý auto do servisu na velkou servisní prohlídku. Při předávání mi ho pochválili, že vypadá dobře a že jsem ho koupil za skvělou cenu.
Držte mi palce, aby mi to samý řekli i po prohlídce. Wink

Edit 1: Tak mi dnes volali. Výměna oleje a filtrů, kontrola podvozku, elektroinstalace, palivové soustavy a oprava světel (nesvítila spátečka) mě vyšlo na 3500,-. Horší je to další. Mám v háji brzdy. Nepovedlo se jim cosi povolit, takže mi nemohli zkontrolovat brzdovou kapalinu. Zároveň zjistili, že mám prasklý obložení na obou předních brzdách a zarezlý kotouče na zadních. K tomu ještě dosluhující prasátka a ještě něco, co jsem si nezapamatoval. Oprava se takhle protáhne na týden a k tomu se ještě prodraží na cca 11000,-. Ještě že nám vraceli peníze za vodu a teplo. Takhle na to aspoň máme. Se divím, že jsme se s tím někde nevymleli. Na druhou stranu jsem se bál, že máme vymletý čepy, ale jak se ukázalo, ty jsou v pohodě. To by bylo podstatně horší. No uvidíme za týden. (Koukám, že se mi ta Qx karta vyplatí. Wink

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: st 25. duben 2007 17:51
Shocked Sad něco podobného sme měli s naším Formanem (rok výroby 91) byly shnilé zadní bubny, známý klepnul kladívkem a bum, díra Mr. Green

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Členové
Strana 10 z 18