Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Bugi

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 16, 17, 18  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Členové

Víte co je BOINC?

Hlasování není časově omezeno.
Ano:
24% 24% [ 10 ]
Ne:
75% 75% [ 31 ]
Celkem hlasů : 41 / Hlasujících: 41
Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: čt 26. duben 2007 14:12
Do takhle starýho Formana už můžeš klepnout kamkoliv se stejným výsledkem, ne? Mr. Green
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

busch (+9)
hodná ovečka
VIP Řízek
Řízek

36 528,- VK
Zasláno: čt 26. duben 2007 14:27
Za jak dloho ti ta Qx karta prisla?
Veselé Vánoce!

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: čt 26. duben 2007 14:28
Teď nevím přesně, ale za týden nebo 14 dní. Nejdýl 3 týdny, ale měsíc to snad nebyl. Wink
Zasláno: út 8. květen 2007 09:01
Tak auto je už doma. Nakonec to vyšlo jen na 6776,50. Přední brzdy nakonec přetočili a vyměnili jen obložení. Odvzdušňovací šrouby se jim nakonec taky povedlo povolit a kotouče zvládli vyčistit. Při brždění je to hned poznat. Wink Ještě nám potvrdili, že tachometr (cca 151000 km) odpovídá stavu auta. Je na svůj věk ve výborným stavu. Dance
Hned ze servisu jsme jeli do jinýho, kde jsme si nechali prohlídnout karoserii. Na několika místech totiž chytala rez (prostě Nissan). Koukl se na to lakýrník a hned tvrdil, že to potřebuje klempýře, protože je to moc. Ten se na to mrknul a hned ukazoval, kde se to bude muset uříznout a navařit etc. Řekli jsme, že si to rozmyslíme. No a pak jsme zajeli ještě do dvou servisů a tam nám řekli, že je to blbost, protože ten plech není poškozenej a že to stačí pořádně vypilovat, vykytovat a nastříkat. V prvním servisu říkali něco o 6000,-. No a máme to za 800,-. To auto je fakt až v zázračně dobrým stavu.

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: út 8. květen 2007 17:38
Taky chválíš boha! Wink Mr. Green Mr. Green Máš veliký štěstí! Já měl smůlu(jako vždy), ale tak to v životě chodí! Štěstí jiného musí být vyváženo neštěstím jiného. Wink Mr. Green Mr. Green
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: st 9. květen 2007 19:02
Beat: a neunesl bys ještě trošku neštěstí, abych se měl líp i já? Mr. Green
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: čt 10. květen 2007 07:20
Myslel jsem to co se týče auta. Měl jsem taky NISSANa a tolik štěstí jsem neměl. V podnikání jsem to již vyvážil kamarádovi. No ale rád bych pomohl. Na průsery jsem již(až moc) zvyklej Crying or Very sad Brick Wall Brick Wall Brick Wall Jsme včak OT Shocked Embarassed
Jen žádnou paniku!!!!

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: ne 13. květen 2007 15:21
Tady si můžeš psát co chceš. Vždycky se to bude nějakým způsobem týkat i mě, neboj.

V pátek jsem byl na oslavě narozenin jednoho kamaráda. Pamatuju si to asi tak do půlnoci. No a pak si vzpomínám, že jsem se objevil na kraji Pardubic někdy kolem 6:00 ráno a volal jsem manželce, ať pro mě přijede. Doufám, že jsem něco neprovedl. d'oh!

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: ne 13. květen 2007 21:52
A koľko si mal toho v sebe ? Shocked
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: po 14. květen 2007 10:10
Pokus si nic nepamatuješ a něco jsi provedl, tak to máš blbý! Nejhorší je si "užít" a nevědět o tom! Shocked Brick Wall Brick Wall Brick Wall
Jen žádnou paniku!!!!

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Členové
Strana 11 z 18