Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

byla sem tu! :D

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 42, 43, 44  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Vzkazy žen a dívek mužům
Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: čt 3. květen 2007 08:01
Dobré! jen jsme se o pár minutek minuly! Brick Wall Brick Wall Musím do Příbramy. Na haldu co zbyla po uranových dolech. Mr. Green Mr. Green Budu záááářit! Mr. Green Mr. Green Mr. Green tak zlé to není. Hand Hand Hand Tam již nic radioaktivního není. děláme z toho silnice. Jinak pokud chceš na Sraz tak ti to tu vybojuji! Již patříš do party aTebe bych opravdu rád viděl. vem klidně i manžela. Teda pokud je to chlap Mr. Green Mr. Green Shocked No a Smržovku a okolí dobře znám. dělal jsem tam hydrogeologický průzkum. Tam je krááásně. Drool Drool

Tak tohle mne dostalo! Shocked Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
citace:
Hehe, nojo, v práci se mnou kolegyně přestaly důvěrně hovořit poté co jsem řekla že jsem šťastná že jsem ženská, protože kdybych byla chlap, tak bych musela žít s nějakou ženskou, což bych nepřežila

Tak to jsi jak moje dcera! Jdu makat Snad někdy budeme mít na sebe štěstí. Pray Pray Pray
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: čt 3. květen 2007 08:34
Jééééé Beat bude svííííítííííííít Mr. Green Mr. Green abys pak na srazu nesloužil místo baterky Wink

Hehe, sraz... můj muž je sice chlap (no, takovej chlapík), ale on je děsně nekomunikativní a nerad se seznamuje, takže i kdybych mu to navrhla, vím na 100% že by z toho nic nebylo, ale aj tak se ho zeptám, jenže problém je v tom že jste tam zatrhli hiphop a rap a už jen proto by tam nejel, páč by neslyšel ty svoje "negříky" Mr. Green Mr. Green Já osobně bych byla 100% pro tu kytáru Laughing nebo pro nějaké staré vypalovačky Mr. Green Mr. Green (teď jsme v práci objevili Rádio Frekvence 1 - Legendy, každou celou hrajou Beatles, takže my už neměříme pracovní dobu na hodiny, ale na Beatlesy Slinták Slinták ) Já o tom budu přemýšlet ale předem říkám že spíš nee, nechci vám tam zasahovat do mužských záležitostí Angel a tak radši potom mrknu na fotky (doufám že budou) Mr. Green

Jdu taky zas makat, tak zatím! Very Happy
Hey, hey apple!

Obrázek

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: čt 3. květen 2007 10:27
2MakalaMuHoMalHoMekky: Koukám, že jsi to tu včera večer hezky rozjela, strašně mi to tu připomíná Noc na Karlštejně... Wink Slinták Jinak jsem se taky u těch tvých hlodů docela pobavil... Laughing

Koukám taky, že nám to tu VSNáci druhé generace pěkně reformují a kvůli jedné rozumné ženské (nic proti Mkvln.) by překopali ústavu VSN... Very Happy Chlapi, styďte se! Shame on You Mr. Green
Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž! Pak kousej...

Aj spýk engliž velmi gut! Very Happy

Mixal (+2)
Bažant
Bažant

Věk: 35 let
10 775,- VK
Zasláno: čt 3. květen 2007 11:52
Zdarec lidi! Sorry že sem tu nebyl dřív, ale nedostal sem se k PC

Ricky: Já nic nenavrhoval, já se nestydím Mr. Green
Obrázek
Každé ráno zhlédnu seznam 50 nejbohatších lidí na světě.
Když tam nejsu, idu do práce.

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: čt 3. květen 2007 11:58
Mixal: Tak ty se styď za to, že nejsi schopen nic navrhnout... Mr. Green

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: čt 3. květen 2007 12:53
to Ricky: Reformy jsou vždycky potřeba když jde situace do háje Twisted Evil (to byl jen vtííííííííííííííííííp)
Ale SM jak jde do háje, to jsem čučela jak puk Shocked přesně takhle, poté co jsem si přečetla Džamajkovo dětinsky rýpajícně nesmyslné "požadavky," nevim co si s božstvem provedli, ale teda ten topic byl celej pod úroveň, nechápu proč si to nevyřídil přes PM přímo s bohama, ale proč se tam musel zesměšňovat a upozorňovat na sebe přímo před nebohejma a mnohdy nevinejma uživatelema, to bylo fakt něco.

ještě ad. Ricky: Neboj tady se ústava překopávat nebude, hezky zůstane všecko tak jak to má být, vy všude, a já jen tady Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: čt 3. květen 2007 13:05
2Makavelina: Eh, no já vím, že po mém odchodu ze SM to tam upadlo, ale o tom, co tu popisuješ, nic nevím... Shocked Anxious Embarassed

Musím doplnit mezery ve vzdělání a nakouknout tam... Think Eh?

Jestli tě to potěší, tak já taky nechodím všude, ale navštěvuji jen pár topiců, na které mi chodí upozornění na mail... Whistle Anxious Embarassed Mr. Green

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: čt 3. květen 2007 14:28
Ono už to je stejně myslím smazaný... prostě trapná akce no. Víš co, jendík napsal Džamajkovi "soudruhu," prostě jen tak ho oslovil, určitě v tom nebylo nic záměrnýho (ty se taky neuražíš když ti řeknu soudruhu), a Džama začal uplně nesmyslně prskat jakože ať mu nikdo nenadává do komoušů a podobě, no prostě komedie. Jak jsem to tak pročítala, kroutíce nevěřícně tou kulatou věcí na krku, řikala jsem si jaaaak hluboko jsou někteří jedinci ochotni klesnout aby si jich někdo všiml... Not Talking
Hey, hey apple!

Obrázek

Mixal (+2)
Bažant
Bažant

Věk: 35 let
10 775,- VK
Zasláno: čt 3. květen 2007 14:34
Ricky: Okey, tak já navrhuji, ať zůstane vše při starém Wink
Obrázek
Každé ráno zhlédnu seznam 50 nejbohatších lidí na světě.
Když tam nejsu, idu do práce.

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: čt 3. květen 2007 14:53
2 Makinka: Díky za popis situace, škoda, že je to smazané, já bych si taky rád procvičil krční svalstvo... Laughing

O dotyčném jsem si už kdysi udělal v pár topicích obrázek a taky jsem přerušil jakýkoliv bližší kontakt, koukám, že jsem tím asi způsobil těžké trauma... Ach jo, co člověk všechno nedocení... Pray Embarassed Mr. Green

2Mixal: A teď se styď za roztahování mé analis canalis... Shame on You Mr. Green

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Vzkazy žen a dívek mužům
Strana 36 z 44