Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

byla sem tu! :D

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 42, 43, 44  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Vzkazy žen a dívek mužům
Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: čt 1. září 2005 13:37
Jeste mam jeden wallpaper...

Obrázek

Jako xicht mam pujcenej od sousedky, ale jinak jsem to ja.... Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: čt 1. září 2005 13:38
busch napsal:
ginzo napsal:

A ty si myslíšže tu má každý taký avatar,ako vyzerá Question Laughing Mr. Green :

Samozřejmě Cool

Tak na Teba to sedi najlepsie....si ten nakrajsi chlap - blondina (alebo tu vlastne rysavka), akeho som videl Mr. Green Mr. Green Mr. Green

busch (+9)
hodná ovečka
VIP Řízek
Řízek

36 528,- VK
Zasláno: čt 1. září 2005 13:42
hanni napsal:

Tak na Teba to sedi najlepsie....si ten nakrajsi chlap - blondina (alebo tu vlastne rysavka), akeho som videl Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Nech toho, eště se začnu červenat Embarassed Mr. Green Mr. Green
Veselé Vánoce!

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: čt 1. září 2005 13:46
2 busch: Jak jsi získal tak krásně červenou, prozraď mi postup! Mr. Green O takovou se snažím už 3 roky a stále marně...no jsi kóča... Smile))
Hey, hey apple!

Obrázek

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: čt 1. září 2005 13:51
Pre Makavelinu:
Zacinas sa mi pacit.Tebe by som ani titul zenska nedaval...myslim,ze si tu dokonale zapadla,mas nazory ako chlap,mas chlapske zaluby....pises ako chlap.....keby si neukazala tie fotky,myslel by som,ze si chlap... Very Happy
Uz si si tu medzi nami nasla aj "tatku" a myslim,ze si si vybrala velmi dobre, otesanek je skutocne chlap,ako sa patri.. Applause Tak len tak dalej Wink
Zasláno: čt 1. září 2005 13:54
Makavelina napsal:
2 busch: Jak jsi získal tak krásně červenou, prozraď mi postup! Mr. Green O takovou se snažím už 3 roky a stále marně...no jsi kóča... Smile))

Photoshop Mr. Green

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: čt 1. září 2005 13:58
hanni napsal:
Pre Makavelinu:
Zacinas sa mi pacit.Tebe by som ani titul zenska nedaval...myslim,ze si tu dokonale zapadla,mas nazory ako chlap,mas chlapske zaluby....pises ako chlap.....keby si neukazala tie fotky,myslel by som,ze si chlap... Very Happy
Uz si si tu medzi nami nasla aj "tatku" a myslim,ze si si vybrala velmi dobre, otesanek je skutocne chlap,ako sa patri.. Applause Tak len tak dalej Wink

Oooo tak toto je pro mne čest jako nikdy, Mr. Green ďakujem za uznanie, někdy si opravdu jako chlap připadám, hihihi, jsem tu s Vámi moc ráda a doufám že si mě tu necháte.. Smile Já chcu být váš KÁMOŠ! Smile))
A co se týče otesanka: Tatínky mi vždycky vybírala maminka, ta neměla vkus a já nejsem po ní.. Smile)))
Zasláno: čt 1. září 2005 13:59
hanni napsal:
Makavelina napsal:

Photoshop Mr. Green

No nevim, že bych si narvala škebli do monitoru a nastavila nějakej pěknej filtr... Smile)))) A vnější záři... Smile))
Hey, hey apple!

Obrázek

otesánek (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: čt 1. září 2005 14:09
Hani vým že tvoje odpověď nebyla určená pro mne. Ale určitě jsou na mě nějaké ty chyby. Tak mi tak nelichoť nabo se začnu červenat jako správná ženská Mr. Green
Nikdo není tak chytrý aby věděl všechno. Jedině dohromady víme víc. A nejvíc prý víme u piva.

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: čt 1. září 2005 14:11
otesánek napsal:
Hani vým že tvoje odpověď nebyla určená pro mne. Ale určitě jsou na mě nějaké ty chyby. Tak mi tak nelichoť nabo se začnu červenat jako správná ženská Mr. Green

Chyby? Na tobě??? Jaký? Jsi upřímný, máš taková kukuč.... (na obrázku, předpokládám že takhle SKUTEČNĚ vypadáš Mr. Green Mr. Green Mr. Green ) a navíc můj taťka.... Razz
Hey, hey apple!

Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Vzkazy žen a dívek mužům
Strana 11 z 44