Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

byla sem tu! :D

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 42, 43, 44  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Vzkazy žen a dívek mužům
otesánek (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: pá 2. září 2005 18:43
Nevim jestli nebudu tak trochu mimo téma Ale přezto Nebraňte se tolik těm ženskejm co sem přídou Když sem přišla Makavelina byl sem u toho a dost pečlivě jsem sledoval kdo tu právě je Nikdy se mi zatím nestalo aby se tady v dopoledních hodinách zdržovalo tolik registrovaných lidí že to na hlavní straně zabere dva řádky a lidi co odešli se zase vrátily. Takže některý ženský nám zvišujou návštěvnost To přece Romulus chce.
Uživatelská hodnocení ženskejch už je to tu zas Můj návrh zřejmě již skončil v koši. Chci přemenovat na "Hadr na podlahu" Protože i prdka má dvě půlky a vo každou se votírá stejný hovínko. "Vy sem nesmíte" může zdovna tak platit pro nás v dámské sekci. Nechme tedy dělat děvčata v jejich sekci to co chtějí samozřejmě v mezích slušnosti a dopřejme jim rovnocená uživatelská hodnocení. Jo ale jinak s váma souhlasim clapi budou asi pupek světa že?
Nikdo není tak chytrý aby věděl všechno. Jedině dohromady víme víc. A nejvíc prý víme u piva.

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: pá 2. září 2005 19:25
Tak já si tedy dovolím taky jeden malý OT: Vidím, že tady platí to samé, co v životě: Jednou ustoupíš a budeš ustupovat neustále.
A s ženskýma to je tak, že nabídneš prst a urvou ti celou ruku... Mad A očividně to tu taky hrálo roli, protože si admini řekli, tak co, když už nemůžeme zamezit, aby sem lezly, tak proč bychom jim nepovolili i psát? Rolling Eyes A když už jim povolíme psát, tak proč by nemohly mít stejné práva jako my? Brick Wall A kam to dospěje? VSN ztratí význam, úroveň klesne na průměrná a standardní... Pokud to tak půjde dál, příjdete minimálně o jednoho řízka... d'oh! Crying or Very sad

Když udělíte jedné výjimku, hned se na vás sesypou ostatní, co to je za spravedlnost, proto bych trval na důsledném a přísném: VY SEM NESMÍTE Exclamation Hand
Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž! Pak kousej...

Aj spýk engliž velmi gut! Very Happy

weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík

10 075,- VK
Zasláno: pá 2. září 2005 19:38
Ricky napsal:
Tak já si tedy dovolím taky jeden malý OT: Vidím, že tady platí to samé, co v životě: Jednou ustoupíš a budeš ustupovat neustále.
A s ženskýma to je tak, že nabídneš prst a urvou ti celou ruku... Mad A očividně to tu taky hrálo roli, protože si admini řekli, tak co, když už nemůžeme zamezit, aby sem lezly, tak proč bychom jim nepovolili i psát? Rolling Eyes A když už jim povolíme psát, tak proč by nemohly mít stejné práva jako my? Brick Wall A kam to dospěje? VSN ztratí význam, úroveň klesne na průměrná a standardní... Pokud to tak půjde dál, příjdete minimálně o jednoho řízka... d'oh! Crying or Very sad

Když udělíte jedné výjimku, hned se na vás sesypou ostatní, co to je za spravedlnost, proto bych trval na důsledném a přísném: VY SEM NESMÍTE Exclamation Hand

Upozornění pro zdejší samice, kurvy a weitlessy (popř v jedné osobě Hand ):
NEPOKOUŠEJTE SE SE MNOU KAMARÁDIT Exclamation Exclamation Exclamation Shame on You NEMÁTE ŠANCI Exclamation Not Talking

Nikdo netvrdí, že budeme ustupovat. Já chci zachovat smysl VSN a taky ho zachovám a to i za cenu, že ztratíme řízků několik. Ženy budou mít přístup pouze sem do své sekce a nikam jinam nebudou moct přispívat.

Tvůj podpis je sice vtipný, ale možná tak pro Tebe. Nevím, kdo by měl chuť se s Tebou kamarádit, když ho tak pěkně častuješ. I když se tam objevuje můj nick, myslím, že mě tvé spojení "v jedné osobě" neuráží, protože takovýmito výkřiky poškozuješ pouze sebe a ukazuješ na svou slabost. Pěkný večer

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

Věk: 34 let

132 719,- VK
Zasláno: pá 2. září 2005 19:49
Panové nahádejte se, nenapadávejte se! Exclamation Wink

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: pá 2. září 2005 19:49
weitless napsal:

Nikdo netvrdí, že budeme ustupovat. Já chci zachovat smysl VSN a taky ho zachovám a to i za cenu, že ztratíme řízků několik. Ženy budou mít přístup pouze sem do své sekce a nikam jinam nebudou moct přispívat.

Tvůj podpis je sice vtipný, ale možná tak pro Tebe. Nevím, kdo by měl chuť se s Tebou kamarádit, když ho tak pěkně častuješ. I když se tam objevuje můj nick, myslím, že mě tvé spojení "v jedné osobě" neuráží, protože takovýmito výkřiky poškozuješ pouze sebe a ukazuješ na svou slabost. Pěkný večer

I když už jsem nechtěl dál ten OT rozvádět, tak ještě zareaguju:
No zrovna ty tu mluv o neustupování. Co slovo, to lež. Nejprve tu ženy nesměly a včera byla jedna na chatu. Logicky kam to půjde dál? d'oh!

Co se týče podpisu, zbytečně si hraješ na toho, co má navrh. Já pouze oplácím tvé chování vůči mě a jelikož si ignoroval mé výzvy na mailu, icq, sz i chatu, tak jsem byl donucen tu kampaň rozjet takhle veřejně, přestože to není můj styl. Urážet by tě to taky nemělo, ale mělo by to upozornit ostatní, že v jádru VSN je ukažený článek, který se chová jako žena... Brick Wall
A zrovna ty tu mluv zachování smyslu VSN, když zrovna ty jsi ten, co tu baby tahá na chat a navrhuje, aby tu byly dokonce členem týmu.

Ostatní CHLAPY mám rád a nečastuju je, protože se chovají fér, jsem pouze proti tobě. Důvody jistě znáš. Pokud budeš mít v plánu další reakce, prosím přes SZ, ať tu nezasíráme forum. Děkuji a taky přeji pěkný zbytek večera
Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž! Pak kousej...

Aj spýk engliž velmi gut! Very Happy

weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík

10 075,- VK
Zasláno: pá 2. září 2005 20:23
Abych uzavřel tohle OT téma:

Od začátku VSN je zde speciální sekce pro ty, co přece jen přišly. Nevidím v tom nic neobvyklého a narušujícího funkci VSN, zvlášť když to tak od začátku funguje. Jak napsal otesánek, nemůžeme se distancovat od žen a ani nechceme. Dáváme jim zde, ve své části fóra místo. Že byla žena na chatu myslím vadilo pouze Tobě, protože se s Tebou nikdo nebavil a o tom si myslím to je. V tom je zřejmě zakopán pes. Svou úlohu zde určitě hraje i nepříliš podařené zaujmutí jisté mladé slečny, které Ti zřejmě rozhodilo sebevědomí. Pokud chceš být středem pozornosti, poměrně se ti to teď daří. Bohužel ale v jiném světle, než si zřejmě přeješ. Máš-li problém ustát mojí osobu, můžeš to řešit dvěma způsoby. Ignorovat mě a nereagovat na mé příspěvky a ani je nečíst, nebo ignorovat VSN, protože já zde, ať chceš či ne, stále budu, takže pořád uvidíš můj nick. Volba je na Tobě, ale já na rozdíl od Tebe proti Tobě nic nemám. Beru tě jako čtenáře a přispívatele VSN a SM, který umí lidem poradit s telefony a je na dobré cestě být dobrý programátor. Tímto zakončuji OT a víc už se k tomuto tématu nebudu vracet.

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: pá 2. září 2005 20:25
weitless napsal:
Já chci zachovat smysl VSN a taky ho zachovám a to i za cenu, že ztratíme řízků několik.

A ja viem kto bude prvý Laughing

weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík

10 075,- VK
Zasláno: pá 2. září 2005 20:26
ginzo napsal:
weitless napsal:
Já chci zachovat smysl VSN a taky ho zachovám a to i za cenu, že ztratíme řízků několik.

ginzo já ti asi udělám nějaký spešl hodnocení Mr. Green Whistle

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: pá 2. září 2005 20:36
weitless napsal:
ginzo napsal:
weitless napsal:

ginzo já ti asi udělám nějaký spešl hodnocení Mr. Green Whistle

Ja chcem najväčší kecal Mr. Green
A nie že zase začneš s jokmi že budem Ženská Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Zasláno: pá 2. září 2005 20:39
Díky Mr. Green

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Vzkazy žen a dívek mužům
Strana 16 z 44