Zasláno: pá 2. září 2005 19:49
weitless napsal:
Nikdo netvrdí, že budeme ustupovat. Já chci zachovat smysl VSN a taky ho zachovám a to i za cenu, že ztratíme řízků několik. Ženy budou mít přístup pouze sem do své sekce a nikam jinam nebudou moct přispívat.
Tvůj podpis je sice vtipný, ale možná tak pro Tebe. Nevím, kdo by měl chuť se s Tebou kamarádit, když ho tak pěkně častuješ. I když se tam objevuje můj nick, myslím, že mě tvé spojení "v jedné osobě" neuráží, protože takovýmito výkřiky poškozuješ pouze sebe a ukazuješ na svou slabost. Pěkný večer
I když už jsem nechtěl dál ten OT rozvádět, tak ještě zareaguju:
No zrovna ty tu mluv o neustupování. Co slovo, to lež. Nejprve tu ženy nesměly a včera byla jedna na chatu. Logicky kam to půjde dál?
Co se týče podpisu, zbytečně si hraješ na toho, co má navrh. Já pouze oplácím tvé chování vůči mě a jelikož si ignoroval mé výzvy na mailu, icq, sz i chatu, tak jsem byl donucen tu kampaň rozjet takhle veřejně, přestože to není můj styl. Urážet by tě to taky nemělo, ale mělo by to upozornit ostatní, že v jádru VSN je ukažený článek, který se chová jako žena...
A zrovna ty tu mluv zachování smyslu VSN, když zrovna ty jsi ten, co tu baby tahá na chat a navrhuje, aby tu byly dokonce členem týmu.
Ostatní CHLAPY mám rád a nečastuju je, protože se chovají fér, jsem pouze proti tobě. Důvody jistě znáš. Pokud budeš mít v plánu další reakce, prosím přes SZ, ať tu nezasíráme forum. Děkuji a taky přeji pěkný zbytek večera