Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

byla sem tu! :D

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 42, 43, 44  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Vzkazy žen a dívek mužům
otesánek (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: po 5. září 2005 06:57
Dobrá téma ženský na VSN nechávám plavat.
Nikdo není tak chytrý aby věděl všechno. Jedině dohromady víme víc. A nejvíc prý víme u piva.

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: po 5. září 2005 09:56
otesánek napsal:

Já taky. Doufám, že si Mrkvička přečetla včera mou vysvětlovací a udobřovací SZ a tím to pro mne končí... Anxious Angel
Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž! Pak kousej...

Aj spýk engliž velmi gut! Very Happy

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: po 5. září 2005 10:04
Ricky napsal:
otesánek napsal:

Já taky. Doufám, že si Mrkvička přečetla včera mou vysvětlovací a udobřovací SZ a tím to pro mne končí... Anxious Angel

Mr. Green Jestli myslis ty sladoucky a roztomiloucky kecicky, tak ty jsem cetla a docela se pobavila, Sick Silence
Hey, hey apple!

Obrázek

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: po 5. září 2005 10:21
Makavelina napsal:
Mr. Green Jestli myslis ty sladoucky a roztomiloucky kecicky, tak ty jsem cetla a docela se pobavila, Sick Silence

No víš, ale bylo aspoň slušné odpovědět... Exclamation d'oh! Sorry, že jsem se tak staral o to, abys aspoň ty jediná věděla pravdu, sorry, že jsem to psal soukromě, jelikož mi to připadalo fér a sorry, že jsem se pokoušel tě usmířit, ač jsem to vůbec neměl zapotřebí. Už tu chybu neudělám... Brick Wall Hand Silence
EDIT: Jak vidím, vůbec sis to nezasloužila. Evil or Very Mad

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: po 5. září 2005 11:12
Ricky napsal:
Makavelina napsal:

No víš, ale bylo aspoň slušné odpovědět... Exclamation d'oh! Sorry, že jsem se tak staral o to, abys aspoň ty jediná věděla pravdu, sorry, že jsem to psal soukromě, jelikož mi to připadalo fér a sorry, že jsem se pokoušel tě usmířit, ač jsem to vůbec neměl zapotřebí. Už tu chybu neudělám... Brick Wall Hand Silence

Shocked Když jsi to neměl zapotřebí tak jsi to přece vůbec nemusel psát Mr. Green o to se nikdo neprosil! Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: po 5. září 2005 11:32
Makavelina napsal:
Ricky napsal:
Makavelina napsal:

Shocked Když jsi to neměl zapotřebí tak jsi to přece vůbec nemusel psát Mr. Green o to se nikdo neprosil! Mr. Green

Bylo mi tě líto... Twisted Evil A taky jsem měl nutkání to uvést na pravou míru... Rolling Eyes njn jsem šlápl vedle, uznávám... Mr. Green

Mark Pawl (+4)
Odpadlík
Odpadlík

10 155,- VK
Zasláno: po 5. září 2005 12:04
Podivej, přijde sem babina a Ricky už žhaví SZ, to je kousek Laughing

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: po 5. září 2005 12:12
Mark Pawl napsal:
Podivej, přijde sem babina a Ricky už žhaví SZ, to je kousek Laughing

Mr. Green njn a teď toho upřímně lituju, protože si to nezasloužila a měl jsem být stejné hovado a napsat to veřejně... d'oh! Njn, musím se ještě hooooooodně učit, jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá... A už na t seru, tohle téma mě pouze nervuje a za to mi žádná ženská nestojí. Not Talking Pokud má někdo ještě nutkání mít navrch a poslední slovo, budež, nechť si užije, já už budu reagovat raději v jiných sekcích... Wink Silence

lion (+13)
pán zvěrstev
Odpadlík
Odpadlík

13 320,- VK
Zasláno: po 5. září 2005 23:25
Kua, chlapi, nebyl jsem tady týden a teď čumím, že nejvíc příspěvků přibylo v sekci Pro ty, co přece jen přišly
To vám testosteron zatemňuje mozek, že se objeví jedna ženská a vy tady kolem ní kroužíte jako žraloci kolem raněnýho tuňáka? d'oh!
Makavelina (zdravím) se sice názorově blíží chlapovi a má zajímavý názory, ale nezapomeňte, že jsou tady i jiný sekce Shame on You

mina (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: út 6. září 2005 10:17
Aby jsme se na ni nakonec nevrhli jako hladový piraně Mr. Green Mr. Green
Ale taky mám dojem že se nejvíc hýbe tenhle topic Very Happy
on les aura!

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Vzkazy žen a dívek mužům
Strana 19 z 44