Jestli myslis ty sladoucky a roztomiloucky kecicky, tak ty jsem cetla a docela se pobavila,
No víš, ale bylo aspoň slušné odpovědět... Sorry, že jsem se tak staral o to, abys aspoň ty jediná věděla pravdu, sorry, že jsem to psal soukromě, jelikož mi to připadalo fér a sorry, že jsem se pokoušel tě usmířit, ač jsem to vůbec neměl zapotřebí. Už tu chybu neudělám...
EDIT: Jak vidím, vůbec sis to nezasloužila.
Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž! Pak kousej...
Jestli myslis ty sladoucky a roztomiloucky kecicky, tak ty jsem cetla a docela se pobavila,
No víš, ale bylo aspoň slušné odpovědět... Sorry, že jsem se tak staral o to, abys aspoň ty jediná věděla pravdu, sorry, že jsem to psal soukromě, jelikož mi to připadalo fér a sorry, že jsem se pokoušel tě usmířit, ač jsem to vůbec neměl zapotřebí. Už tu chybu neudělám...
Když jsi to neměl zapotřebí tak jsi to přece vůbec nemusel psát o to se nikdo neprosil!
Když jsi to neměl zapotřebí tak jsi to přece vůbec nemusel psát o to se nikdo neprosil!
Bylo mi tě líto... A taky jsem měl nutkání to uvést na pravou míru... njn jsem šlápl vedle, uznávám...
Podivej, přijde sem babina a Ricky už žhaví SZ, to je kousek
njn a teď toho upřímně lituju, protože si to nezasloužila a měl jsem být stejné hovado a napsat to veřejně... Njn, musím se ještě hooooooodně učit, jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá... A už na t seru, tohle téma mě pouze nervuje a za to mi žádná ženská nestojí. Pokud má někdo ještě nutkání mít navrch a poslední slovo, budež, nechť si užije, já už budu reagovat raději v jiných sekcích...
Kua, chlapi, nebyl jsem tady týden a teď čumím, že nejvíc příspěvků přibylo v sekci Pro ty, co přece jen přišly
To vám testosteron zatemňuje mozek, že se objeví jedna ženská a vy tady kolem ní kroužíte jako žraloci kolem raněnýho tuňáka?
Makavelina (zdravím) se sice názorově blíží chlapovi a má zajímavý názory, ale nezapomeňte, že jsou tady i jiný sekce
Můžeš přidat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.