Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Chcete mít ve své rodné zemi americkou základnu?

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, ... 24, 25, 26  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle

Chcete mít ve své rodné zemi americkou základnu?

Hlasování není časově omezeno.
Ano. Je to jediná šance pro tuhle zemi ;o):
21% 21% [ 9 ]
» Ne! nechci být terčem a vystavovat svojí rodinu a vlast nebezepčí:
57% 57% [ 24 ]
Je mi to jedno...Zahulíme?:
21% 21% [ 9 ]
Celkem hlasů : 42 / Hlasujících: 42
PachezZ (0)
Myš
Myš

10 000,- VK
Zasláno: čt 27. červenec 2006 16:37
Já sem v podstate pro nebo mi to aspon nevadí , jednou sme spojenci tak nemůžeme vyžírat výhody a nic pro to nedělat... jestli sem má někdo něco napálit tak napálí stejně...
jo a mě to jak blesk z čistýho nebe nepřijde - diskutuje se o tom imho vcelku dlouho...
Obrázek
Obrázek
Na světě je 10 druhů lidí, jedni rozumíbinárnímu kódu a druzí ne.

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: čt 27. červenec 2006 16:48
To by mě zajímalo,jaké máme výhody?Třeba výzovou povinnost?! (jenom první příklad kterej mě napadl) Evil or Very Mad Bush se akorát ser** kam nemá a potom jsou z toho války a konflikty.Teď pro teroristy nejsme "oficiálně" spojenci,ale pokud tu bude raketová základna,tak se jimi staneme.A pravděpodobnost teroristického útoku se mnohonásobně zvětší.

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: čt 27. červenec 2006 17:06
souhlasim s tebou, amíci nás chtějí pouze využít a myslí si, že jim polezem do pr****, když oni jsou velmoc

Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: čt 27. červenec 2006 18:20
Americká základna u nás? Asi jako dávat na suchou kadiboudu (dřevěnou) záchodovou štětku!
V životě jde o to, aby se člověk naučil plavat ve sračkách. Nejlepší školou je politika. Tolik času však nemám ...

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: čt 27. červenec 2006 19:24
Taky jsem byl zásadně proti. Pak jsem si ale kdesi přečetl jednu zajímavou větu, která poněkud změnila můj názor: "Braňte nás, ale běda jestli nám tu bude smrdět váš střelný prach!" Víte vůbec co je to za raketovou základnu? Podle vašich reakcí předpokládám, že ne. Má to být součást tzv. protiatomového deštníku. Tudíž na ní nebudou žádné útočné rakety, ale ty, kterými se sestřelují jiný rakety.
Vadí mi jiná věc. Pro americké vojáky, kteří budou sloužit na oné základně nejspíš nebudou platit české zákony. Není to nějaký divný? Když jsou naši vojáci v USA, nebo kdekoliv jinde, tak se taky musí řídit zákony té země.
Jako plus vidím dosti slušný finanční zisk. To byste se divili, kolik stojí provoz takové základny a kolik tito vojáci utrácí. Můžete se zeptat např. v Ramsteinu. Wink
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík

10 075,- VK
Zasláno: čt 27. červenec 2006 19:37
A ty si myslíš Bugi, že pokud pro ně nemají platit zákony této republiky, že to co si o jejich základně myslíš bude pravdou? Co když to bude lágr pro odsouzence z východu? Co když to bude raketovka s jadernými hlavicemi? Kdo Ti zaručí, že zrovna Tobě řeknou američani pravdu. Nebuď naivní. A finanční zisk? pro koho? Možná pro ty strejce, kteří to odklepnou - to potom ano, pro ně to bude slušný zisk.

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: čt 27. červenec 2006 19:48
Jak tak sleduji diskusi, tak až na Bugiho jste pěkně nasraný! Bugi má pravdu. není základna jako základna. Tuhle bych móóóóóóc chtěl. Teroristům je fuk zda je země spojencem amíků nebo né! Pokud budou chtít vraždit, atk si důvod najdou a raketová základna je zas moc nenaštve. Pomáhali jsme v Afganistánu, Kuvajtu Iránu a kdo ví kde ještě! Ti o nás již dávno ví! Američtí vojáci utrácí hodně a pokud to bude jako v jiných zemích, tak stavět to budou české firmy a co další dodavatelé! Vozit všechno jídlo z ameriky nebudou! kolik tu je opuštěných základen po rusácích a je to semeniště kriminálníků a jiné hnusné verbeže!!!! V jedné takové bydlím!!!! Pokud to někodo dostane a začne tam něco dělat tak budu jedině rád. Dokonce jsem i raketovou základnu na SS 20 stavěl v Zastávce u Brna. Není skoro nic vidět Bugi by asi popsal lépe! Jsem pro!!!!
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

endroo (0)
Myš
Myš

10 000,- VK
Zasláno: čt 27. červenec 2006 19:53
Srát na amíky! Evil or Very Mad žádnou základnu tu nechci! To co Američani provádějí na východě je taky terorismus. Američanům jde jen o prachy a o ropu! a pod záminkou světové bezpečnosti a svobody vyvražďují nevinné lidi. Nepodporujte terorismus na jedné ani na druhé straně! Shame on You
www.myeye.ic.cz

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: čt 27. červenec 2006 19:54
A kde si myslíš, že budou nakupovat potraviny? Odkud jim budou dovážet pivo a další potřebné tekutiny a mazadla? Wink Ne všechno budou dovážet. Navíc to nejspíš přiláká další americké investory.
Nejde o to, co si myslím. Můj názor je nepodstatný. Jde o zkušenosti z jiných zemí. A navíc si myslím, že to, co píšeš Ty, už docela slušně zavání paranoiou.
Abys mě nechápal špatně, já jsem proti této základně. Už jsem se o tom někde rozepsal víc. Základna je něco jinýho, než např. poskytnutí výcvikového prostoru. Pokud to nevíte, tak na Doupově i v jiných výcvikáčích cvičí pravidelně USA, Belgie a další země NATO.
Na druhou stranu: Američani mají již řadu let několik základen např. v Německu. Útočí snad někdo na Německo? Osočuje je někdo kvůli tomu? Stěžujou si Němci na přítomnost amerických vojáků?
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

koc.pet (+3)
Bažant
Bažant

12 425,- VK
Zasláno: čt 27. červenec 2006 20:49
A kde přesně ta základna má být? Slyšel jsem, že se vybudovat blízko Hodonína na jižní Moravě. Pokud by to byla pravda, byl bych zásadně proti... Brick Wall Brick Wall Brick Wall
A abych k tomu ještě něco dodal, nerad bych, aby mi rakety létali přímo nad hlavou...

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Strana 2 z 26