Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Chranite sa pri sexe?

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13, 14, 15  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Zážitky se ženami
hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: čt 4. srpen 2005 11:51
nastastie zamky doma mam iba na vchodovych dverach...takze si vedla Wink

sap (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: čt 4. srpen 2005 15:01
Shocked To spavas venku? Mr. Green
To potom mrkni sem

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: čt 4. srpen 2005 21:13
to som nejako nepochopil,ale nevadi Mr. Green

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: ne 7. srpen 2005 19:43
Hmmm, bavíte se tu o kondomech a prášcích... Měl jsem tu čest s kondomama, poté s práškama (ale jaxi jsme spolu nespali Embarassed Crying or Very sad ), pak s nitroděložním tělískem (poprvé "naostro" tuším! Wink ) pak opět kondomy... Co můžu říct, tak nejlepší bylo asi to tělísko, nebo ty prášky, ale to asi vyjde (pro tu danou chvíli) nastejno... Mr. Green Jinak všechno má své pro a proti... Wink Angel
Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž! Pak kousej...

Aj spýk engliž velmi gut! Very Happy

Dieg0 (0)
Odpadlík
Odpadlík

Narozen: 7.4.1991 (34 let)
13 649,- VK
Zasláno: ne 7. srpen 2005 21:02
Čo je to teliesko?Nebodaj to zapchá prístupové cesty Very Happy ?

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: ne 7. srpen 2005 21:16
Dieg0 napsal:
Čo je to teliesko?Nebodaj to zapchá prístupové cesty Very Happy ?

No to má žena v sobě, koukni sem Snad to stačí...
Moc jsem o tom doteď nevěděl, až teď jsi mě přinutil si o tom přečíst... Embarassed Jinak jsem občas cítil to vlákno... Anxious
Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž! Pak kousej...

Aj spýk engliž velmi gut! Very Happy

pitrisek (0)
Myš
Myš

10 000,- VK
Zasláno: so 13. srpen 2005 01:20
Bugi napsal:
Nenávidím, když žena bere hormonání antikoncepci. Moje máma díky ní dostala roztroušenou sklerózu. Je to pěkný svinstvo. Věřte tomu, že soudný gynekolog něco takovýho svým příbuzným nepředepíše. Zastáncem prezervativů ale taky nejsem. Holt si musím dávat bacha.

Nechci se nijak dotknout tebe ani tvoji mamy, ale v kterych letech (staci desetileti) brala horm. antikoncepci (dale jen HA Wink)? Predpokladam, ze uz to je taky par let a za tu dobu se leccos zmenilo. Ted uz to nejsou takovy hormonalni "slehy" jako za komancu...
Taky jsem kdysi sdilel stejny nazor, ale par let poslouchani Cervenych usi s doktorem Uzlem me presvedcilo, ze to tak hrozny nebude. Hlavne tech HA existuji stovky, kazde sedi nejaka jina.

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: so 13. srpen 2005 12:19
Pro gynekology je to především obrovskej byznys. Myslíš si, že by to Uzel přiznal národu a přišel tak o "pár kaček" k platu?
Jednou jsem se na tohle téma bavil se svojí učitelkou. Ta mi popisovala, jak vzala svoji dceru ke svému gynekologovi, aby jí předepsal nějakou HA. Když vyšla z ordinace po pěti minutách s receptem, tak zůstala jen hledět. Ten dr si tu její dceru vůbec neprohlídl, vůbec se jí na nic nezeptal, jen jí předepsal ty prášky, ze kterých má osobně nejvyšší zisk. Od té doby už tam ta učitelka nechodí.
Pamatuj si, že pro dr jsme jen prostředek, pomocí kterého dosahují nemalých zisků. Nic víc. Jen mizivé procento se o své pacienty zajímá víc, než kolik z něj bude mít bodů.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

Kerrly (0)
Anonymní

0,- VK
Zasláno: st 30. listopad 2005 00:28
jo tak se někdy podívejte na vedlejší účinky a kontraindikace kdy se brát nemá- je to stokrát delší než ty ůčinky žádoucí- a to ještě ve většině případů partnerka ztloustne a už nemyslí na nic jinýho než jak hubnout-i když to na ní prostě neni vidět, pak další problémy jako alergie a všechny možný kopřivky a exémy na který trpěla ta moje- to je ale zdaleka jen to lehčí- a nakonec vysadila prášky a byla nadrbaná každej den(a neměl jsem si vůbec na co stěžovat) to se při práškách nikdy nestalo- hold ten kondom přežiju neni to tak hrozný než abych svojí holku cpal takovym svinstvem!!!
citace:

feErda (0)
Bažant
Bažant

10 075,- VK
Zasláno: ne 4. prosinec 2005 19:44
no ja s kondomem nemam zadne zkusenosti tak nemuzu posoudit:) a navic ta má (byvala partnerka) nechtěla ani brát HA že prý se po tom tloustne...tak sem si musel davat velkeho majzla (tatka jeste bohudik nejsem) Cool

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Zážitky se ženami
Strana 5 z 15