Maminka nemá internet, ale řikala že je to první věc kterou si zařídí až se ten její odstěhuje
 Maminka nemá internet, ale řikala že je to první věc kterou si zařídí až se ten její odstěhuje   tak já ji sem pak hned navedu
  tak já ji sem pak hned navedu   u nich to byl problém věku - mamka 42, on 26. Podle mě věkové rozdíly nejsou důležité, ale toto bylo moc vzhledem k jeho psychické nevyzrálosti a její potřebě usadit se. Pozdrav vyřídím!!!
  u nich to byl problém věku - mamka 42, on 26. Podle mě věkové rozdíly nejsou důležité, ale toto bylo moc vzhledem k jeho psychické nevyzrálosti a její potřebě usadit se. Pozdrav vyřídím!!!   

prej že v tomhle věku prostě od vztahu člověk čeká něco jiného než v 16ti, atd. blablabla
  prej že v tomhle věku prostě od vztahu člověk čeká něco jiného než v 16ti, atd. blablabla   byl jsem sice smutný, ale jak zpívá kapela Znouzectnost - bylo mi to líto ale řek sem - to je fuk ! Tvrdí kluci nepláčou a já sem tvrdej kluk, ooo nevadí, nevadí, nevadí, nevadí nevadí mi to..
 byl jsem sice smutný, ale jak zpívá kapela Znouzectnost - bylo mi to líto ale řek sem - to je fuk ! Tvrdí kluci nepláčou a já sem tvrdej kluk, ooo nevadí, nevadí, nevadí, nevadí nevadí mi to..