Zasláno: po 3. únor 2020 02:09
Tak po 2 měsících používání Google Home:
Používám ho hlavně jako přehrávač... ale potřeboval bych alespoň dva... furt ho přenáším z pokoje do kuchyně... Naštěstí se na něj dá napojit bluetooth reproduktor, takže hudbu můžu přehrávanou hudbu slyšet kdekoliv, kde si ho dám. Ale zase pak nemůžu dávat příkazy.. Existují bluetooth reproduktory i s mikrofonem? I když při ceně Google Home to je asi jedno
Chytrá žárovka je super - s IFTTT se dá naučit aby reagovala na příkazy "OK, Google rožni" (samozřejmě že to musíte napsat antifoneticky anglicky

) Jinak je super že si člověk může rožnout jen na 1%, což není takový šok pro oči, když se člověk probouzí
Jinak objednal jsem si z Aliexpressu barevný LED pásek Xiaomi Yeelight, tak za měsíc či dva poreferuji víc...
Teď mi došly Xiaomi hodiny s teploměrem a vlhkoměrem - mají hezky magnetek, tak se dají namagnetovat na ledničku..

A ten displej je e-ink. Mají bluetooth, a měly by jít spojit i s google home... přes Xiaomi gateway, kterou nemám.. ale prej by to mělo jít i přes některé Xiaomi žárovky, ale teda ne přes tu co mám..

Zasláno: po 10. únor 2020 13:26
Přemýšlel jsem nad robotickým vysavačem, jenže pak jsem si četl recenze a zjistil jsem že by mu možná vadily parkety (které máme ve všech místnostech vyjma kuchyně, záchodu a koupelny), že by suk nebo spáru považoval za Hranickou propast a bál by se přes to jet, aby nespadl do pekla...

No a druhá nepraktická věc, co jsem zjistil, je že se to musí po každém vysátí vysypat... sakra, to to už můžu vysávat rovnou ručně...

Máte někdo robotický vysavač, nebo jste nějaký měli?