Zasláno: po 26. květen 2008 09:52
souhlasím s inanou na 100%
Buď tě má ráda takového jaký jsi, nebo za to nestojí. A pokud už máš takovou, která tě má ráda a chceš jí prostě jen tak potěšit...
Na každou zabere nějaký nečekaný nesmyslný dárek, protože každá je trošku romantička. Když jí jen tak na procházce utrhneš na louce kytku a dáš jí jí do vlasů, koupíš za 5 korun lízátko se srdíčkem. Pamatuj si že to zabírá 100x víc než kytka za 500 k narozeninám. Na oficiální příležitosti si nech třeba ty dražší dárky, ale to že jí chceš udělat radost se opravdu pozná víc podle kytky od cesty, nebo prvních sněženek koupených od babči na křižovatce za dvacku, jen tak, když jste šli kolem.
Mám 17tiletou kamarádku a před týdnem mi brečela na rameni, kvůli klukovi o kterém vím, že jí moc miluje. Každý týden schání peníze aby jí mohl vzít do kina, byl moc šťastný, když jí koupil k narozeninám obrovskou růži za 150,- a šetří si kapesné, aby jí mohl zvát na večeře....
A ona je nešťastná, protože nic z toho nechce a nechce ho urazit. Ona chce místo do kina sedět na skále u řeky a držet ho za ruku. Chce tu kytičku od cesty v době, kdy nic neslaví, chce vystřelit růži na pouti. Chce místo do restaurace, aby přišel na večeři, kterou uvařila ona sama a měl radost s ní, jak se jí to povedlo. Chce aby si s ní povídal jen tak a držel jí za ruku... On jí miluje a myslí, že pro ni dělá maximum a že jí dokazuje, jak moc jí má rád a ona ho miluje a cítí se osaměle a nešťastně.
A jestli se navzájem nepochopí, tak ta krásná první láska zmizí a bude to škoda. jsou oba moc fajn a mám je ráda.
Varda Elisabeth