Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Co je VIP sekce?
Zasláno: ne 21. říjen 2007 15:14
O tomto nápadu jsem už mluvil cca před půl rokem s Eiffelem.
VIP sekce by měla být kompromisem mezi potřebou dostat na VSN víc návštěvníků a mezi přehledností diskusí pro skalní, věrné návštěvníky.
VIP sekce bude přístupná jen na pozvání některého ze stávajících členů VIP klubu a po schválení členy VIP klubu.
VIP sekce bude zahrnovat další diskuse, které budou buď zcela skryté, nebo alespoň nebude ostatním návštěvníkům povoleno odpovídat do VIP diskusí. O tom ještě uděláme hlasování.
Prvními VIP členy budou všichni momentální "funkcionáři" VSN.
Tato diskuse zůstane veřejně přístupná a bude zde umožněno o VIP sekci diskutovat všem návštěvníkům VSN.
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.
Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..
Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: ne 21. říjen 2007 18:05
Zase sa niekde nedostanem
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
68 462,- VK
Zasláno: ne 21. říjen 2007 18:10
To len preto,že Borix nie je admin
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
Netušil jsem že ještě Romulus žije a něco udělá. Celá věc je myšlena asi tak že přístupem do této sekce bude umožněna tomu kdo pro VSN udělá záslužnou věc. To že tam jsem nyní taky neznamená že tam zůstanu. Dostat se tam může každý, ale i každý může být vyhozen, ale zase se může vrátit. Třeba se tam jednou sejdeme všichni, ale to bude jen dobře, protože pak bude VSN mnohem lepší.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
826 606,- VK
Zasláno: po 22. říjen 2007 19:21
Ehm, tak to rači rovnou dvě fóra, jedno VIP a druhý „ZAP“, ne?
Já myslim, že zas takovej příval nový krve, aby bylo potřeba nových VIP sekcí, se nebude konat...
Kdo je ten rejpal, co tvrdí, že jo?
Můžeš přidat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.