Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Co nedoporučujete

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 30, 31, 32  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: po 7. září 2009 21:50
Ešteže tam nepišem Magor
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Varda (+19)
Lady Elisabeth
VIP Ženská
Ženská

Věk: 54 let
36 535,- VK
Zasláno: st 9. září 2009 12:55
2jenda: jo tady na VSNku
2pecanz: nemyslím si, že píšu zrovna jako prase
Varda Elisabeth

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: st 9. září 2009 13:35
Však to nebylo psáno na tebe.. Wink

Varda (+19)
Lady Elisabeth
VIP Ženská
Ženská

Věk: 54 let
36 535,- VK
Zasláno: pá 18. září 2009 21:18
Moc ráda bych vysvětlila o co jde, ale nesmím, alespoň ne písemně. Měla bych to vysvětlit už proto, že si dřív nebo později někdo všimne, že jsem některé své příspěvky smazala. Mrzí mne to, protože všechno co jsem napsala jsou věci za kterými si stojím. Ale právě proto, že nelžu a nevymýšlím si, tak došlo k tomu, že jsem způsobila jedné osobě, kterou jsem ani nikdy neviděla a nikdy bych jí ublížit nechtěla, trápení a dalšímu člověku jsem přidělala starosti a naštvala ho. Sice to tím mazáním už nespravím, ale slíbila jsem to. Také jsem slíbila, že sem už nebudu psát a v první chvíli jsem chtěla poprosit Romula o smazání účtu.
Proto mám alespoň jiný obrázek a zrušený podpis. Ale tenhle slib asi dodržet nedokážu, protože sem chodím opravdu ráda.
Budu méně psát o světě a lidech kolem sebe a spíš budu jen číst. Je mi to líto.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 18. září 2009 21:21
Jé, to je škoda, to nesmíš. Ty jsi vždycky psala tak hezky... I když chápu, že občas to asi nemuselo bejt pro někoho třeba nejpříjemnější počtení.
A nemyslím, že by Ti romulus smazal účet. Mám pocit, že něco takovýho chtěl pecanz a nakonec jsme mu to vymluvili. Navíc smazání účtu příspěvky nevymaže, pokud vím.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: čt 15. říjen 2009 17:48
Varda napsal:
Nedoporučuji psát o sobě na internetu a myslet si, že je to anonymní. Svojí ukecaností jsem nechtíc ublížila dvěma lidem a už to nedokážu napravit...

Asi jak u koho. Já díky tomu že jsem zde na sebe skoro vše prásknul tak mám inanku. Ta si to přečetla a prohlásila že teda do toho vztahu půjde neb již nemůže nic překvapit. Magor Magor Magor To se sice mýlila, ale to bych tu byl OT.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: po 19. říjen 2009 21:23
Neodporučam isť so 16 ročnymi Francuzmi na pivo, stači im male a smeju sa na všetkom Mr. Green
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: po 19. říjen 2009 21:40
..nic nevydrží
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: po 19. říjen 2009 21:45
se 16 francouzkami by to nemuselo ale být špatný, ne? Razz když jsou tak brzo mimo Twisted Evil
NoArtist / NoName

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: po 19. říjen 2009 21:54
by si šukal pytel brambor Rolling Eyes
Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí