Zasláno: st 15. únor 2006 23:13
Zapeklitý případ.
Tohle už jsem u svých známých zažil hodněkrát. Plánování je ta nejhorší věc, kterou můžeš udělat před svatbou. Už jsem to tady myslím jednou psal. Jedni naši známí spolu byli cca 20 let a z toho v jedné domácnosti cca 13. Pak se rozhodli, že se přece jen vezmou. Po svatbě spolu vydrželi ani ne rok. Rozvedli se a už se nechcou ani vidět.
Já na dlouhodobé vztahy nevěřím. Sám jsem se ženil po 4 měsících známosti a to je imho ta správná doba. Čím dýl žiješ se ženou bez "glejtu", tím víc ztrácí takový ten pocit, že k sobě patříte a začne se poohlížet po někom jiném. Chlap je v takovém vztahu zlenivělej, takže ho ve většině případů nenapadne přemýšlet o jiných. Čest výjimkám.
Pokud si ta Tvoje myslí, že našla někoho lepšího, než jsi Ty, tak tomu nevěř. Ženy si vybírají pořád ten stejný typ chlapů. Jako prototyp jim ve výběru slouží jejich otec. Nakonec se onen "frajírek" přestane předvádět a bude úplně tuctovej. V tomhle směru nemusíš mít strach.
Radit Ti, jak z toho ven, nebudu. Už jen proto, že ženským nerozumím. U nich nikdy nevíš, co chtěj. Jestli to nedělá jen proto, aby s Tebou pohla, nebo to myslí vážně. V tom prvním případě bych se vůbec nedivil, kdyby jí to poradila její kamarádka (máma).
Každopádně Ti přeju, ať Ti to dopadne dobře. A hlavně neudělej žádnou kravinu.
P.S.: Omlouvám se za ten "slevní průjem", ale nějak jsem se nedokázal zastavit.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor