Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Co s tím?

Jdi na stránku 1, 2  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Problémy se ženami
pivosz (0)
Myš
Myš

10 000,- VK

Co s tím?

Zasláno: st 15. únor 2006 20:45
S přítelkyni žijeme 7 let a 3 roky spolu bydlíme. Náš vztah vypadal téměř ideálně. Zrekonstruovali jsme náš byt a plánovali jsme svatbu , děti atd. O vánocích jsem ji požádal o ruku a ona mi řekla , že se zamilovala do kolegy. Teď jsou to 2 měsíce. Bydlíme pořád spolu , nemám sílu na to ji vyhodit, nedokážu si představit život bez ní. Udělal jsem v našem vztahu pár chyb, doma stereotyp, málo jsem si jí všímal. Jsem takový typ, kterého je třeba trochu postrčit, aby něco začal dělat. Jsou to ale věci, které chci napravit. Ona ale našla někoho kdo je úplně jiný než já, nenudí se sním, je takový že s ničím nemá problém všechno je asi schopen vyřešit. Nevím neznám ho. říká že potřebovala změnu, musí neustále něco dělat. To mi na ní ale imponuje , protože je jiná než já, taková jako bych chtěl být sám. Nechci ji ztratit, chtěl bych abycho zůstali spolu a pokračovali v tom co jsme si naplánovali. Poradíte co s tím?

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: st 15. únor 2006 23:13
Zapeklitý případ.
Tohle už jsem u svých známých zažil hodněkrát. Plánování je ta nejhorší věc, kterou můžeš udělat před svatbou. Už jsem to tady myslím jednou psal. Jedni naši známí spolu byli cca 20 let a z toho v jedné domácnosti cca 13. Pak se rozhodli, že se přece jen vezmou. Po svatbě spolu vydrželi ani ne rok. Rozvedli se a už se nechcou ani vidět.
Já na dlouhodobé vztahy nevěřím. Sám jsem se ženil po 4 měsících známosti a to je imho ta správná doba. Čím dýl žiješ se ženou bez "glejtu", tím víc ztrácí takový ten pocit, že k sobě patříte a začne se poohlížet po někom jiném. Chlap je v takovém vztahu zlenivělej, takže ho ve většině případů nenapadne přemýšlet o jiných. Čest výjimkám.
Pokud si ta Tvoje myslí, že našla někoho lepšího, než jsi Ty, tak tomu nevěř. Ženy si vybírají pořád ten stejný typ chlapů. Jako prototyp jim ve výběru slouží jejich otec. Nakonec se onen "frajírek" přestane předvádět a bude úplně tuctovej. V tomhle směru nemusíš mít strach.
Radit Ti, jak z toho ven, nebudu. Už jen proto, že ženským nerozumím. U nich nikdy nevíš, co chtěj. Jestli to nedělá jen proto, aby s Tebou pohla, nebo to myslí vážně. V tom prvním případě bych se vůbec nedivil, kdyby jí to poradila její kamarádka (máma).
Každopádně Ti přeju, ať Ti to dopadne dobře. A hlavně neudělej žádnou kravinu.
P.S.: Omlouvám se za ten "slevní průjem", ale nějak jsem se nedokázal zastavit.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

manas (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: st 15. únor 2006 23:34
Rad bych ti poradil, ale nejsem v tomto zkuseny - to uz je o rad vys nez jsem ja.

Souhlasim ovsem z Bugim ze se z toho nenudiciho kolegy vyvine neco nepouzitelnyho. Je to situace spatna, jen doufam ze se tu najdou zkuseni chlapi stylu jardas a rozlousknou to.

Hodne stesti, verim ze je to k nasrani...
Obrázek

pivosz (0)
Myš
Myš

10 000,- VK
Zasláno: st 15. únor 2006 23:37
Díky moc za odpověď . S tím otcem máš asi pravdu . Bohužel on je právě jako její otec já jsem úplně jiný... Obávám se, že časem to spadne do stejného stereotypu, ale její hrdost jí nedovolí se vrátit... Už se mnou dokonale hla Smile a dobře to ví, ale odejít od něj nechce. Jinak ona má skvělé rodiče s její rodinou si téměř bez vyjímky rozumím. Díky

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: čt 16. únor 2006 00:49
Nekdo me vola? Nekdo me potrebuje? Mr. Green

Mno...stereotyp vztah ubiji-to uz tu bylo receno. Bojuje se proti nemu dost blbe-chlapi po delsi dobe opravdu lenivi(ale zensky taky)-ze si nasla nekoho jinyho-hmm...jestli to nebylo spis tak,ze ji nekdo zacal balit a ona se "jen"nechala protoze videla v tom klukovi novy elan-takovy ten co maji vsichni na pocatku vztahu-rika se mu zamilovanost. Vyjimecne nesouhlasim s Bugim v tom,ze si zeny hledaji partnera podobneho vlastnimu tatovi-jsem zenatej uz podruhe a tuto podobnost jsem tedy rozhodne neshledal Shame on You
Pozitivne vidim to,ze jeste neodesla-neznam presne onu situaci-treba je to jen tim,ze proste nema kam,ale treba si taky jeste neni uplne jista-nechce se mi Ti kazit naladu tim,ze z Tebe dela vola-to fakt musis poznat Ty a ne my tady..
Dalsi mozne pokracovani vaseho eventuelniho vztahu bych videl v naprosto klidnem rozhovoru o tom co by jste si kdo jak predstavoval-partenersky vztah je vlastne vzdy zalozen na kompromisech-neni idealni zena, ani idealni muz-musite si vyjit vstric ale take si ponechat vlastni prostor-objetovat se pro druheho je sice hezky,ale vyhledove dost nevyhodny-tezko se pak najednou ziskava zpet"ztraceny prostor"...
Drzime palce...
Obrázek
http://www.militarie-repliky.cz

S nožema je to jako s lidma-když jsou tupý stojej za ho***

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: čt 16. únor 2006 19:27
2 Jarďas: neposuzuj ženy jen podle svých zkušeností. V manželstvích taky nejsi žádnej rekordman. Mr. Green
V mým případě je to taky tak. Jsem přesný opak mého tchána. On je pracovitý, kutil, domácí malohospodář, vše si spraví, postaví a udělá. Oproti tomu já jsem línej až za roh, spravit dokážu jen málo co a to ještě jen když se mi chce, nastěhoval jsem se do paneláku, abych nemusel makat na baráku, když něco chci udělat, tak si na to zaplatím firmu.
S tím otcem je to všeobecná poučka ze sexuologie ženy, nebo jak bych to nazval. Možná, že kdyby ses nad tím zamyslel, tak bys nějaký ten společný rys našel. Např. záliba v Becherovce... Mr. Green

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: čt 16. únor 2006 20:30
2 Bugi..co Ty si vsechno nepamatujes Very Happy
No kdyz ono je lepsi vychazet z vlastnich zkusenosti,nez z poucek-ty casto nefungujou Wink
Obrázek
http://www.militarie-repliky.cz

S nožema je to jako s lidma-když jsou tupý stojej za ho***

pivosz (0)
Myš
Myš

10 000,- VK
Zasláno: pá 17. únor 2006 07:55
To jardas: S tim elanem mas asi pravdu... Uz nekolikrat jsme si vyrikali co chceme od vztahu , bohuzel se nase predstavy momentalne diametralne lisi... Ji se ted libi, ze ma nekoho kdo ji vymysli program, neustale se neco deje... Doma jsme ted jako "spolubydlici pratele" Sad. Asi jedina vec , ktera ji tam jeste drzi je, ze pokud odejde cele by to prasklo a ona ma strach z toho co na to rodina. Vsichni vlastne uz cekali, kdy uz se vezmem, kdy budou vnoucata atd.

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: pá 17. únor 2006 17:10
V tom případě už Ti zbývá jediné. Zachovat se jako chlap, vzít do ruky bič a pryč. Wink Pokud máš dojem, že se to nezlepší, tak zkus tohle. A pokud ani tohle nezebere, tak jí připrav kufry za dveře. Jestli jsem to dobře pochopil, tak už taky nepatříš mezi nejmladší (na tomto fóru), takže nemá cenu ztrácet drahocený čas s beznadějným vztahem. Člověk se musí jednou rozoupat a začít jednat rázně. Vždycky to bolí. A třeba čeká jen na tohle a pak se s prosíkem vrátí. Na rodinu se neohlížej. Je to Tvůj život. No a mě z toho samýho důvodu taky neposlouchej. Wink

pivosz (0)
Myš
Myš

10 000,- VK
Zasláno: pá 17. únor 2006 17:44
Napadlo mě , že ji řeknu ť odejde, ale na to nemám, teď to nedokážu (asi sem slaboch , když mi ona dokáže takhle ubližovat ...) . Nejvíc mě mrzí, jak mi na jednu stranu říká jak mě má strašně ráda a ví že bych byl skvělý manžel a otec a nadruhou stranu mi říká že potřebuje to co jsem psal. A jde večer ven. To je prostě na pos...

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Problémy se ženami
Strana 1 z 2