Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: pá 3. listopad 2006 17:07
Já bych nechtěl sedět ani v jednom, protože myslim, že i v tom prvním by mi to zlomilo vaz..
Jinak všimni si, že uplně to rozmačká poslední dvě auta a ne jenom to jedno..
68 462,- VK
Zasláno: út 21. říjen 2008 21:43
Akože toto su už priliš dokonale zvladnute PR, keby to spravil nejaky nezavisly časopis, tak uznavam, ale toto asi nie ...
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
826 606,- VK
Zasláno: út 21. říjen 2008 22:59
No vypadá dost bezpečně, ale nechtěl bych bourat ani s tim. Nikdy nevíš, co se může stát a jestli náhodou nezemřeš, nebo možná ještě hůř neskončíš na vozíku a jíst hadičkou...
68 462,- VK
Zasláno: st 22. říjen 2008 20:23
Bonfire: myslel som to tak, že tam neverim uplne všetkemu.
Kineticku energiu to vie pekne absorbovať, dobre zvolene deformačne zony, ale je viditeľny rozdiel medzi promom a testami
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
68 462,- VK
Zasláno: st 4. srpen 2010 22:57
Povedzme si na rovinu, na SME su ti najväčši kkti netu
A to druhe, ved sa predsa len vynašiel, hoci mu to chvilu trvalo a tie stierače, to je asi na krv
Ked ho testovali na Prime v Autosalone, tam zastavilo
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3DalšíPoslední [vše]
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.