Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Czechtek - zase policejní stát?!

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
nosferatu (0)
Bažant
Bažant

0,- VK
Zasláno: út 2. srpen 2005 19:42
busch napsal:
citace:
Technoparty označil Havel za výraz spontánní, autentické pospolitosti lidí. "Je to typ obohacování občanské společnosti, který by v dnešní době sobectví a cynismu měl být vítán. Mladé lidi, kteří mají vůli k soudržnosti, touhu být pospolu na jedné louce, je důležité vnímat ne jen jako tvůrce randálu, kterého nepochybně dělají dost," soudí bývalý disident Havel.

On taky něco užívá??? Brick Wall Brick Wall

Hehe, taky jsem to viděl. Asi opravdu něco užívá. Jinak by takovou píčovinu neřekl. Už mu hrabe. "Bývalé disidentství" mu leze na mozek.

To jsi četl kde? Já to slyšel v TV. Tys to, soudím, opsal.

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: út 2. srpen 2005 21:10
Havel se na začátku na přelomu 80' a 90' chlubil svým kladným postojem k marihuaně, ale to je známá věc.
Tak jsem byl vyprovokován k zatím nejdelší reakci na toto téma. Nejsem z toho příliš nadšenej, ale klidně si to přečtěte.
2 Quab: na to jsem zapomněl. Wink
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

nosferatu (0)
Bažant
Bažant

0,- VK
Zasláno: út 2. srpen 2005 21:15
Hezký. My words exactly Applause Applause

Anonymní (0)

0,- VK
Zasláno: út 2. srpen 2005 23:13
tak uplne nahodou jsem narazil na tyhle stranky a zacetl se do par prispevku a nedalo mi to a musel jsem se prihlasit...
dneska je uz pozde, moc se mi uz nechce psat, takze uplne ve zkratce
Bugi:
v tvem prispevku na jinym foru se divis, proc se na idnesu objevil nazor nejaky starostky z Libeckeho kraje....kdybys mel lepsi pamet, tak by sis pamatoval, ze byla starostkou (mozna stele je, to nevim) pred 2 lety v obci Andelka, kde se konal CzechTek a proto s tim ma zkusenosti. a vyborne spolu vychazeli jak organizatori CzechTeku, mistni samozprava i policajti. doporucuji si ten rozhovor s ni precist (ted treba v googlu czechtek a andelka)
a ad zasah nemecke policie. nevim presne jaky mas konkretne na mysli, ale ja treba strasne moc sleduju zpravy a vim, ze Nemci jsou strasne zaujati proti atomovy elektrine a velky hobby mladych Nemcu je blokovat jaderny transporty na zeleznici. propoutavaji se ke kolejim a podobne....ale policie se k protestujicim chova korektne, sice je sem tam pokropi vodnim delem, ale pak proste jednoho po druhym odvedou/odtahnou bokem. jeste jsem ale nevidel, aby mezi sedici dav hazeli delobuchy http://www.techno.cz/party/report/2005/0730czechtek_t-rex/image530.htma nebo najizdeli do nich autem http://www.techno.cz/party/report/2005/0730czechtek_t-rex/image544.htm jak se to delo u nas. to by si proste nikdy nedovolili.
docela zajimavy je tenhle odkaz (a pochybuju, ze tenhle "prehmat" byl jediny), je tam prepsany i oskenovany protokol + fotky z celyho incidentu: http://www.home.karneval.cz/10270239/czechtek2005/czechtek2005.html
ps. jestli tyhle odkazy tady uz nekde jsou, omlouvam se

nadaq (0)
Myš
Myš

10 000,- VK
Zasláno: út 2. srpen 2005 23:16
asi jsem nebyl prihlaseny.... tento prispevek je moje dilko

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: út 2. srpen 2005 23:44
Ad 1. foto: z tohoto snímku se dá jen těžko určit, jestli tu dýmovnici mezi ty lidi hodili příslušníci PČR, nebo jestli ji tam nekopl někdo z technařů.
Ad 2. foto: to auto zcela zjevně stojí na místě. Zato má rozbitý okno u řidiče. Ten Francouz, co najel do těch policajtů, jeho fotku nemáš?
Ad 3. odkaz: četl jsem si to už v originále. Oni sami nevěděli, jestli jim to tam hodili polocajti. A navíc nedošlo k podpálení vozu, ale pouze k tavení plastů. Schválně si všimni té papírové krabice a toho alkoholu, které by při vysokých teplotách či dokonce hoření vypadaly zcela jinak. O tom, že byly tyto dýmovnice v tomto případě použity nesprávně (pokud je tam vhodili zasahující policisté) jsem už někde psal.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

mina (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: st 3. srpen 2005 11:15
nosferatu napsal:
busch napsal:
citace:
Technoparty označil Havel za výraz spontánní, autentické pospolitosti lidí. "Je to typ obohacování občanské společnosti, který by v dnešní době sobectví a cynismu měl být vítán. Mladé lidi, kteří mají vůli k soudržnosti, touhu být pospolu na jedné louce, je důležité vnímat ne jen jako tvůrce randálu, kterého nepochybně dělají dost," soudí bývalý disident Havel.

On taky něco užívá??? Brick Wall Brick Wall

Hehe, taky jsem to viděl. Asi opravdu něco užívá. Jinak by takovou píčovinu neřekl. Už mu hrabe. "Bývalé disidentství" mu leze na mozek.

To jsi četl kde? Já to slyšel v TV. Tys to, soudím, opsal.

Hele jak ten De**l může říct něco takovýho-obohacování společnosti??
co je to za vál? to může říct jen on. souhlasím že mu jeho disidenství rozežírá mozek...
On a jemu podobní si myslí, že když řekonou, že byl disident, že před ním padnu na pr**l? ani náhodou, četl jsem 2000slov od Vaculíka a měl jsem dojem, že něco podobného by dokázal zplodit každý kdo udrží tužku v ruce...
Zasláno: st 3. srpen 2005 18:30
hele teď sem se díval na bednu a zas tam dávali nějaký shromáždění, stačil 30ti vteřinovej spot a viděl jsem tam 3lidi jak si dávaj travku a další jak si do faje nabíjí bílej prášek asi opium nebo tak něco. A to to prosím bylo na čt1 v jihomoravským večerníku takže ať jdou do háje! navíc kde vzali na pronájem velkoplošné obrazovky atp. Kdo je financuje Question jsou to novodobí disidenti prolepovaní cizíma rozvědkama-podvratná činnost proti státu?
Tvrdě do nich, jak se jim ustoupí budou si dovolovat čímdál víc, dost na to, že jim podobní pěkně nakalení žebrají po městě na další chlast Exclamation
Brick Wall
on les aura!

Sniper_RAT (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: st 3. srpen 2005 18:34
mina napsal:
hele teď sem se díval na bednu a zas tam dávali nějaký shromáždění, stačil 30ti vteřinovej spot a viděl jsem tam 3lidi jak si dávaj travku a další jak si do faje nabíjí bílej prášek asi opium nebo tak něco. A to to prosím bylo na čt1 v jihomoravským večerníku takže ať jdou do háje! navíc kde vzali na pronájem velkoplošné obrazovky atp. Kdo je financuje Question jsou to novodobí disidenti prolepovaní cizíma rozvědkama-podvratná činnost proti státu?
Tvrdě do nich, jak se jim ustoupí budou si dovolovat čímdál víc, dost na to, že jim podobní pěkně nakalení žebrají po městě na další chlast Exclamation
Brick Wall

Jo,v Brně takový partičky můžeš v centru potkat...žebraj,chlastaj,pak jedou dělat bordel na Czech Tech...zacina me srat,ze vsichni z toho delaj strasnou aferu...tak policajti rozehnali rozzureny dav,no...co s nima?Kdyby odesli uz pro prvnich vyzvach nic by se nestalo...at uz s tim jdou do prdele.Paroubka nemam rad,ale za tohle ho chvalim!
Jediné čeho v životě lituji je to,že nejsem někdo jiný.

nosferatu (0)
Bažant
Bažant

0,- VK
Zasláno: st 3. srpen 2005 18:37
Čemu se dívíte? Je to přeci " obohacování občanské společnosti" a navíc máme "demokracii". To že kvůli "demokracii" se člověk bojí jít večer do města, nikomu nevadí. Ale hlavně, že fetkám se nesmí zřivit vlas... Brick Wall Brick Wall Brick Wall

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Strana 4 z 11