Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Czechtek - zase policejní stát?!

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
mina (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: st 3. srpen 2005 18:37
jenže on teď stáhne ocas mezi nohy a začne jim foukat do zadku. Obávám se že na mě by si poldi začali vyskakovat už jen proto že se snažím být slušnej a na ty si pak netroufnou. Mám čímdál silnější pocit, že v tomhle státě se vyplatí dělat akorát bor*el a nikdo ti pak nic nebude moct Exclamation
Slyšel jsem, že ti co tam došli tančit tak odešli po prvních výzvách...
on les aura!

nadaq (0)
Myš
Myš

10 000,- VK
Zasláno: st 3. srpen 2005 18:43
Bugi:
ad 1. nevim, jaky je interval me vystelenim slznyho granatu a jeho naslednou explozi.... takze beru, ze jsou mozny obe varianty
ad 2. tak v tomhle teda s tebou nemuzu souhlasit. no auto logicky stoji na miste, protoze tam neni ridic. ale kdyz se podivas na vyrazy tech lidi, tak se vetsina vydesene diva prave do mist, kde lezi ten kluk. takze silne pochybuju o tom, ze ta dodavka tam jen tak stala a on byl o ni jen tak opreny....neco se mu prihodit muselo. a ze ma rozbity okno...ty se tomu divis, ze to okolo stojici nevydrzeli, kdyz najel (s nejvetsi pravdepodobnosti) do toho kluka? vzdyt s tim Francouzem to bylo to samy, davali to v TV hned prvni den, policajti se taky do neho pekne pustili. jinak aby nedoslo k nedorozumeni, kdo provede neco takovy, jedno jestli policajt nebo nekdo z druhy strany, musi byt potrestany.
ad 3. tady ale nejde o samotnou dymovnici, to je vicemene zastupny problem. tohle nebyli zadni bitkari z prvni linie, kteri po policajtech hazeli kde co. tohle byli obycejni kluci, kteri se nechteli dostat do zadnyho prusvihu. a nejhorsi je, ze tu situaci zavinili sami policajti. oni jim poradili, ze maji zustat v aute, tak tam podle jejich instrukci zustali. tam ale zacali zasahovat, kopali do auta, nadavali jim....tak se presunuli jinam. zase se dalsich policajtu ptali kam maji jet a zase je poslali nekam jinam, ze tam budou v bezpeci....a znovu se tam zasahovalo a chovali se k nim nevybirave. a i kdyby tu dymovnici jim tam nehodili policajti, do protokolu uvedli, ze jim vyslovne vyhrozovali, ze jim tam hodi dalsi...nehlede na fyzicke napadeni z jejich strany, kdyz tu dymovnici chteli z auta vyndat. plus dalsi veci jako zamerne zakryvani si evidencnich cisel, nadavky, pokus o zabraneni foceni....takhle se policie prece nesmi chovat, tohle si nesmi dovolit. pri prijimani novych policajtu prochazi zadatele psychologickyma testama, ktery by snad mely odhalit jejich psychyckou rovnovahu a sklony k urcitymu chovani. tam by se k policii nemel dostat kdejaky neurotik, kteremu pod tihou vyhrocene situace zacnou povolovat nervy a zacne se chovat jako hospodsky rvac. stejne tak do zasahovek by nemeli brat kazdyho pochuzkare. a to si nejsem vubec jisty, jestli se dari. takovyhle situace nasi policajti porad jeste, na rozdil od svych zapadnich klolegu, vubec nezvladaji

nosferatu (0)
Bažant
Bažant

0,- VK
Zasláno: st 3. srpen 2005 18:55
že policie nefunguje tak, jak má a že mezi nima je dost debilů, je fakt. Jde ale o selhání jedince, pokud mu rupnou nervy. Ale určitě to není ohrožení demorkacie nebo útok na lidská práva, jak se nám někteří zamindrákovaní pseudodemokraté snaží nabulíkovat.

Taky musím uznat, že svůj podíl (nemalý) na tom nesou média. Včera jsem viděl reportáž Na vlastní oči ..... no, hrůza. Tak, jak to podali, se divím, že ČR ještě pořád nevyhodili z OSN...

nadaq (0)
Myš
Myš

10 000,- VK
Zasláno: st 3. srpen 2005 19:09
jenze bohuzel tech jedincu, kterym praskaji nervy je tam nejak napadne moc. on ale cely ten zakrok byl postaveny cely na hlavu.
jinak na na vlastni oci jsem se nedival, protoze neni tendencnejsi a populisticktejsi zpravodajstvi a publicistika, nez na nove. loni byli ucastnici technoparty nejvetsi luza, letos jsou to chudacci. obrat o 180°...jak se jim to hodi

lipnicak (0)
Anonymní

0,- VK
Zasláno: st 3. srpen 2005 19:58
Tak sem videl v TV ten "bordel" co tam udelaly a uz to sleduju nejako chvili. Abych to komentoval. Pripada mi to jako pekna habadura. Nedavno sem byl na rockovem festivalu 2 sceny velka a mala na jednom place. Jedinej rozdil byl vtom,ze cely prostor byl ohrazen a vybiralo se vstupne. Co se tyce bordelu, pripominalo to chuzi ve snehu,ale nechroupal tam snih ale kelimky.O taccich od klobas,pitlikach a flaskach nemluvim. Asi tak 100x vetsi bordel. Cela akce se konala tak 400m od plne obydleneho mestecka a trvala 2dny. Nikomu to navadilo i kdyz se po mestecku pohybovalo nekolik set vecinou nacamranych rockeru. Cela tahle estrada s technoparty je chybou nedomyslene organizaze hlavnich organizatoru akce a zbytecne iniciativy policie (nekdo se chtel udelat tvrdakem). Pokud by se dal domluvit nejaky kompromis,nemuselo to takhle skoncit. Za celou akci by mel mit odpovednost ten kdo to vymyslel. At si to priste zaridi trochu lip,nebo at se na to vy.. kdyz to neumi organizovat. Pronajmutim louky to vsechno nekonci.

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: st 3. srpen 2005 20:10
Teď trošku na odlehčení: Wink Laughing

Paroubkovy Plastikové Pendreky

Premiér Paroubek prožíval parlamentní prázdniny pilnou prací.

Posedával po prázdné pracovně, popíjel popovické pivo, poslouchal peprnou polku. Produktivní práce přiměřená premiérskému platu.
Poznenáhlu přilezl politický poskok. "Pane premiére, poslyšte překvapení. Příznivci popmusic pořádají party. Poskakují po privátním poli, pouští pazvuky. Pošlapou plodiny, přeruší produkci potravin. Přinesou problémy, poklesnou preference."

Pořádná pakárna, pomyslel Paroubek. Pokud podlehneme pasivitě, pošlapou pomatenci privátní pozemky. Pravicová periodika pasou po dobných přehmatech, posílí propagandu, popřou Paroubkovu politickou práci.

Požádal Paroubek policejní pohlaváry přijet.

Páni příslušníci, pomůžete potlačit polní pozdvižení? Podniknout protiakci?

Policejní prezident Paroubka podpořil. Předvídaví přechůdci pořídili plastikové pendreky perfektních proporcí. Příslušníci pravidelně procvičují potírání protestů, prohlubují připravenost přetáhnout parchanty pendreky po prdeli. Plzeňskou posádku přiměřeně posílí pražskými policejními prasaty. Povolá pohotovostní pluk. Pořídí pancéřovaná policejní přibližovadla. Perfektní přehlídka policejní připravenosti.

Plukovník policie povstal. Poctivý perspektivní policista, prohlásil, preferuje především preventivní práci. Paroubek požádal přiblížit politiku prevence. Plukovník předložil plán, přehradit polní přístup, pomatence pozatýkat, postrašit, pojebat, pokutovat, propustit.

Policejní prezident povídal: "Přestaň plácat píčoviny, pazdráte. Pokud pohrdáš perspektivní policejní pozicí, potažmo poskytovanými prebendami, půjdeš pomáhat příbramským příslušníkům poklízet psí produkty. Poskytuj podporu představám policejních představených!"

Premiér Paroubek použití pendreků posvětil. Paroubek preferoval prověřené prostředky, pendreky, plexiskla, plastové projektily. Poslouchejte pořádně, připomenul, pokud policejní pitomá paka použijí pistole,přivodí poprask.Pražané pořídí provazy, pověsí politiky, pomordují policisty.
Poručili proto policisté, používat pendreky přiměřeně, pouze pár parchantů přizabít.

Paroubek přivolal politické peklo. Podobné postupy používal Pinochet. Populista Paroubek patří potrestat, pokud podobnou prasárnu posvětil.
Pozbyl premiér Paroubek paměti? Pamatuje Paroubek plyšový převrat? Použití pendreku přináší pouze problémy, přínos pro popularitu postrádá. Potřebujeme přežít pouhých pár měsíců, pak přijde pravice, Paroubka požene.

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž! Pak kousej...

Aj spýk engliž velmi gut! Very Happy

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: čt 4. srpen 2005 00:14
Před chvílí jsem se bavil s příslušníkem HZS Tachov, který byl nasazen na této akci. Pokusím se reprodukovat jeho zážitky.
"Byl jsem přidělen k obvazišti. Během zásahu PČR jsem doprovázel sanitu k místu, kde údajně ležel nějaký Polák v bezvědomí. Při příjezdu na místo, jsem uviděl skupinu technařů, kteří se na mě vrhli a až poté, co jsem na ně chvíli řval, že nejsem polda, ale hasič, mě nechali na pokoji. Ten Polák tam vážně ležel a nedýchal. Zdravotníkům se povedlo jej oživit a stabilizovat, načež byl odvezen do nemocnice. Při přesunu zpět na obvaziště jsem byl informován, že mám vyklidit přistávací plochu pro vrtulník, který přilétal pro těžce zraněného policistu. V tom se mi pokusil zabránit šéf zásahu, ale po vysvětlení situace se stáhl. Vrtulník přistál a později odletěl se zraněným. Přišel jsem zpět na obvaziště. Chvíli po mě dorazil zkrvavený "těžkooděnec". Krunýř měl omotaný izolepou, aby na něm alespoň trochu držel. Pokoušel si ho sám sundat, ale v tom jsem mu zabránil, izolepu rozřezal jeho utonem a následně ho předal zdravotníkům. Poté seděl na zemi a odpočíval. Po nějaké době přišli dva taktéž zkrvavení technaři, nechali se ošetřit a požádali, jestli si nemůžou chvíli odpočinout. To jim bylo povoleno. Načež se oba začali smát a bavit se ve smyslu: "Taky sis praštil? Já jednoho trefil klackem tak, až mu uletěla přílba." Na to zareagoval zraněný policista, že jestli hned nesklapnou, tak je přetáhne tomfou. Já jsem seřval všechny tři, ať si uvědomí, že jsou na obvazišti. Po chvíli oba technaři odešli a policista jim nechal cca čtvrt hodiny náskok. Pak odešel také. Řeknu Ti, to co jsem viděl, byla válka."
Doufám, že má reprodukce je dost výstižná. Udělal jsem si zní jeden obrázek: obě strany to bavilo.
2 Nadaq: Ad 2. Všimni si toho těžkooděnce, který je přímo před tím autem. Myslíš, že by do něj najeli? Trošku jsem si pohrál s jasem a kontrastem u té fotky a ejhle, řidič tam zcela zjevně je. Pokud mi nevěříš, můžeš si to sám zkusit.
Obrázek
Ad 3. Ano, zakrývání, či dokonce sejmutí osobního čísla policistou během zásahu je závažné porušení služební kázně. Stejně jako popisovaný postup. Ovšem já tam nebyl a tudíž to nerozsoudím. Jak už jsem napsal, z přiložených fotografií to nijak nevyplývá. Uvedené zmatky mohly vzniknout například tím, že policisté byli v podstatě z celé republiky a velitel zásahu to prostě nezvládl. O čemž svědčí daleko více svědeckých výpovědí na obou stranách. Víte například o tom, že tam byla skupina těžkooděnců v nasazení přes dvacet hodin v kuse, aniž jim byla zabezpečena strava, či dokonce jen voda? Celou tu dobu vydrželi jen s cca litrem vody na každého (každý měl 1,5l petflašku na zádech a tu si šetřili, protože nevěděli, jak dlouho tam budou). To svědčí o vysoké profesionalitě velitele této skupiny. Bližší informace o této skupině bohužel nemám.
O zuřivosti "bojů" svědčí také to, že na straně technařů bylo hlášeno cca 80 raněných a na straně policistů celkem 87. Pokud si připomoneme, že technařů bylo 5k+ a policistů "jen" 1200, vyvstává z toho docela zajímavý nepoměr sil. Toto jsou údaje, které jsem dostal od již zmíněného příslušníka HZS, které jsem konfrontoval s informacemi získanými většinou na iDnes a ČT1.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

nadaq (0)
Myš
Myš

10 000,- VK
Zasláno: čt 4. srpen 2005 18:19
zijeme v ceske republice nebo v kocourkove?
na dnesnim idnesu:
Premiér Paroubek ve čtvrtek rozeslal tiskovou zprávu, v níž popsal svou návštěvu na louce, kde se CzechTek konal. V textu mimo jiné uvedl, že organizátoři loňského CzechTeku u Boněnova na Tachovsku už byli odsouzeni.
"Připomínám, že organizátoři loňské technoparty byli před pár dny odsouzeni k úhradě škod ve výši 750 tisíc korun. To, jestli ovšem své peníze poškození někdy uvidí, je velmi nejisté," napsal premiér.
Předseda tachovského soudu Jan Kříž ale vzápětí informaci popřel. V souvislosti s loňským CzechTekem podle něj policie obvinila jediného člověka, šestatřicetiletého Romana Vainera. Je stíhán za poškozování cizí věci a jeho soud začne v polovině září.
je tohle normalni???

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: pá 5. srpen 2005 09:43
nadaq napsal:
na dnesnim idnesu:
Premiér Paroubek ve čtvrtek rozeslal tiskovou zprávu, v níž popsal svou návštěvu na louce, kde se CzechTek konal. V textu mimo jiné uvedl, že organizátoři loňského CzechTeku u Boněnova na Tachovsku už byli odsouzeni.
"Připomínám, že organizátoři loňské technoparty byli před pár dny odsouzeni k úhradě škod ve výši 750 tisíc korun. To, jestli ovšem své peníze poškození někdy uvidí, je velmi nejisté," napsal premiér.
Předseda tachovského soudu Jan Kříž ale vzápětí informaci popřel. V souvislosti s loňským CzechTekem podle něj policie obvinila jediného člověka, šestatřicetiletého Romana Vainera. Je stíhán za poškozování cizí věci a jeho soud začne v polovině září.
je tohle normalni???
To bude jistě jen nějaké nedorozumění, jako s bytem Staníka Grosse. Nevěřím, že by mohl premiér takhle lhát... Wink Mr. Green
EDIT: někdy jsem tak ironický... Think
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík

10 075,- VK
Zasláno: pá 5. srpen 2005 12:02
nadaq napsal:
na dnesnim idnesu:
je tohle normalni???

Správně si sám napsal, že žijeme v Kocourkově! Tahle republika kryje parchanty a soudí bránící se lidi (a to nemluvím o CzechTeku). To snad ani v Rusku neznají

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Strana 5 z 11