já z
webem pro masochisty nezačal a urážet se tím taky nenechám. .Opakovat- nechápavcům jistě.....Jinak řečeno ,co se nehodí ,,, do krámu ,,, se smaže...
Pobavme se o velikosti, ceně, kvalitě, aut na trhu, kdo si co může koupit, kdo má jen na ojetinu, kdo na nové auto za 500 000,- , dobré téma...
15 825,- VK
Zasláno: čt 6. červenec 2006 16:22
Ne chlape, tys mě trochu nepochopil. Tohle není topic o aut ale o webu, který je přímo strašný. Ale ty jdeš pořád jako mezek a meleš něco o autě! Tak si počkej co na to řeknou admini a je to ne?
Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: čt 6. červenec 2006 17:33
zelenanana tu pořád rezebírá význam slova masochismus. Možná by nebylo na škodu, kdyby rozebral význam slova web. To slovo totiž opravdu neznamená nic jako vůz, auto, řidič apod. Web je prostě stránka....
Mmch zatim mi přijde jako masochista, protože se nám snaží způsobit bolest tim, že nám vnucuje něco, co tu snad nikdo nenapsal.
jenda.69
ano ,web je stránka, ale k tomu patří obsah, pokud napíšu někde že jsi dementní kretén... a pak že to je jen web , je to OK ? nebo se budeš zlobit... ?? znova já Logana mám, jezdím s ním a to že je to web pro masochisty i mě uráží.....
...........................
Diskusní fórum vysemnesmite.cz založili chlapi pro chlapy. Z toho vyplívá hlavní pravidlo, ach ten pravopis......... na titulní straně...
15 825,- VK
Zasláno: čt 6. červenec 2006 21:00
Hele ty jsi fakt dost natvrdlej, koukni se pls na ten svůj výtvor: ten web je úplně na nic, to znamená že je pro masochisty, to ty tu pořád meleš něco o loganovi.
Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: čt 6. červenec 2006 21:06
Mno já taky nevim, kam tim míříš.. Tebe uráží že řikáme, že ten web je hroznej a pro masochisty? Mě by teda spíš uráželo, že mýmu milovanýmu nejkrásnějšímu bezchybnýmu autíčku někdo založil tak příšerný stránky, kterým se každej směje a to to autíčko uráží.
Kam tim míříš?
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.