Zasláno: ne 9. červenec 2006 13:40
TOHLE:
přece nemůže myslet žádný výrobce vážně!![/quote]
že sem dáváš fotku z verze , která se vůbec k nám nedováží ti nevadí?
že se dají sklopit zadní sedačky o tom taky nevíš? Po malé úpravě, protože za sedačkama je bezpečnostní díl, znemožńující průnik zavazadel mezi cestující, Nikdo netvrdí že je to skvost v kabině- plní účel- ano , mám auto na parádu nebo na dopravu z místa A do B., Viděl jsem rodinou škodovku, 3 dětské sedačky tam dozadu nedáš, , Pousmál jsem se nad tím jak to škodovka utne
v době kdy jsem si kupoval Logana za 253t byly tyto ceny fábii..
10.6.2004
Tip: Asi nejvýhodnější nabídkou je paket Comfort Plus. Ten nabízí k výbavě Comfort klimatizaci, ABS+MSR a 14" litá kola a to za příplatek 20 tisíc (celková cena činí 64 tisíc). Fabia Comfort Plus 1.2 47 kW tak vyjde na 344 tisíc (před snížením DPH byla cena 351 900 Kč). Když k tomu přidáte ASR (+3 000), tempomat (7 000), paket Top CD (+25 000, v ceně boční airbagy, dálkové ovládání centrálu, vyhřívané přední sedačky, CD přehrávač a parkovací asistent), el. ovládaná a vyhřívaná zpětná zrcátka (+4 000) a metalízu (8 500), máte velmi dobře vybavené auto za 391 500 Kč. Za kombi a sedan připlácíte 15 tisíc.
tj . jo rozdíl....
....................................................................................................
Dacia-Logan-1.6-16-valve

...................................................

Zasláno: ne 9. červenec 2006 13:46
jo konkurence :
Šéf domácí automobilky v rozhovoru pro německý magazín Automobilwoche připustil, že Škodovka připravuje model, který bude konkurovat lidové Dacii Logan. Základem se má stát nejméně oblíbená karosářská varianta Fabie - tříprostorový sedan. Tuto informaci potvrdila dalšímu německému časopisu tisková mluvčí Škody Auto.
Cestou k levnému základnímu modelu má být podle Autobildu využití levnějších materiálů v interiéru, jednodušší výbava, ale hlavně nižší mzdové náklady na východoevropské pracovníky. Automobilwoche spekuluje o Ukrajině, jako o možném místě výroby levné Škody. Pokud jde o cenu, hovoří se o částkách kolem 8500 Euro.
verze laureat 1.4 stojí 8400 Euro viz.
takže ten sedan bude terno.....
http://www.dacia-logan.de/de/DaciaSITe/logan/prices/index.html
to jsi měl na mysli??
nemách chuť se dohadovat....buď si na svém , ja budu taky na svém trvat ,