Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Dacia Logan - web pro masochisty

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 24, 25, 26  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Auta

Vyplatí se koupě vozu Dacia Logan?

Hlasování není časově omezeno.
Jistě za ty peníze není lepší volba:
24% 24% [ 41 ]
» Koupit Logan jsou vyhozené peníze:
64% 64% [ 106 ]
Jak pro koho...:
10% 10% [ 18 ]
Celkem hlasů : 165 / Hlasujících: 33
weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík

10 075,- VK
Zasláno: ne 9. červenec 2006 13:18
Nebojím se, že by ta fotka Logan kombi, nebo dodávkomultivan nebo co to je za druh, bude konkurentem Roomstera. Škoda vždycky marketingem a domácím prostředím Logan utne (nehledě na to, že obě auta vypadají jako špatný návrhářův den po opici). Sorry logaňáci, ale cenu za design Logan nikdy nedostane, leda že by byl po tuningu změněný k nepoznání, ale to už je o něčem jiném. Nemluvím o interiéru a o ovladačích snad z Ikarusu nebo co to je na středovém panelu. Nemožnost sklopit zadní sedačky je otřesnost sama o sobě a tohle stále dokola vydáváte za rodinný vůz? Pořád mě jen utvrzujete v pocitu, že jste v jiných autech snad nikdy nejeli.

TOHLE:
Obrázek

přece nemůže myslet žádný výrobce vážně!!

westik (0)
Bažant
Bažant

10 075,- VK
Zasláno: ne 9. červenec 2006 13:21
To nebylo míněno proti nikomu zde, ale je ukázka toho, že když se někde objeví slovo Dacia Logan, jsou lidé kterým to vadí... A argumenty jsou pořád stejné....a ukázky? byly to ukázky toho v co se to může zvrhnout i zde, a ukázky jací jsou lidé tolerantní k jiné volbě, než sami prosazují. Osobně bych nikomu nenadával ,že si koupil ojetinu -je to jeho věc, nikomu nenutím kupte si to nebo to protože...to mám já a je to nejlepší volba, , jen prezentuji vlastní názor a poznatky s tím co mám, těžko budu psát o Nissanu, škodovce, Fiatu, něco, když jsem v ní neseděl, činí to však jiní o Loganu. To je ten problém, kolik lidí , kteří zde ,,hlasovali,, logana viděli naživo ?
Ty výtažky - je to zlomek takynázorů .. i zde lze najít
http://cafe.auto.cz/

Myslím ,že vše podstatné jsem napsal v předchozím textu....

a taky se neposmívám nikomu, kdo si chce jakékoliv auto čímkoliv vylepšít,
tomu se budete taky smát? nebo závidět že to nemáte...
http://video.google.com/videoplay?docid=6096214246216417783&q=logan
...................................................................................................
pokud se chce tady omílat ojetina - nové auto, založte nové téma Very Happy

weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík

10 075,- VK
Zasláno: ne 9. červenec 2006 13:27
westik napsal:

tomu se budete taky smát? nebo závidět že to nemáte...
http://video.google.com/videoplay?docid=6096214246216417783&q=logan

Já nevím, ale jsi normální? Je tohle snad standardní výbava Loganů? Není...řešíte to pumpičkama z Tesca, nebo pístama z vrakáčů (ach ta nostalgie a stesk po š120 se vrací co?), tak co to tady věšíš? Až to bude v základu, tak řeknu...jo..Logan sice nemá sklápěcí sedačky vzadu, ale má otvírání kufru pomocí plynové vzpěry od řidiče. Mimochodem, tohle se dá udělat u každého auta a dokonce i na elektromotorek - ale to k vám než dojde co? Wink

westik (0)
Bažant
Bažant

10 075,- VK
Zasláno: ne 9. červenec 2006 13:40
TOHLE:
Obrázek

přece nemůže myslet žádný výrobce vážně!![/quote]

že sem dáváš fotku z verze , která se vůbec k nám nedováží ti nevadí?

Obrázek

že se dají sklopit zadní sedačky o tom taky nevíš? Po malé úpravě, protože za sedačkama je bezpečnostní díl, znemožńující průnik zavazadel mezi cestující, Nikdo netvrdí že je to skvost v kabině- plní účel- ano , mám auto na parádu nebo na dopravu z místa A do B., Viděl jsem rodinou škodovku, 3 dětské sedačky tam dozadu nedáš, , Pousmál jsem se nad tím jak to škodovka utne

v době kdy jsem si kupoval Logana za 253t byly tyto ceny fábii..
10.6.2004
Tip: Asi nejvýhodnější nabídkou je paket Comfort Plus. Ten nabízí k výbavě Comfort klimatizaci, ABS+MSR a 14" litá kola a to za příplatek 20 tisíc (celková cena činí 64 tisíc). Fabia Comfort Plus 1.2 47 kW tak vyjde na 344 tisíc (před snížením DPH byla cena 351 900 Kč). Když k tomu přidáte ASR (+3 000), tempomat (7 000), paket Top CD (+25 000, v ceně boční airbagy, dálkové ovládání centrálu, vyhřívané přední sedačky, CD přehrávač a parkovací asistent), el. ovládaná a vyhřívaná zpětná zrcátka (+4 000) a metalízu (8 500), máte velmi dobře vybavené auto za 391 500 Kč. Za kombi a sedan připlácíte 15 tisíc.

tj . jo rozdíl....

....................................................................................................
Dacia-Logan-1.6-16-valve
Obrázek
Obrázek

ObrázekObrázekObrázek
...................................................
Zasláno: ne 9. červenec 2006 13:46
jo konkurence :

Šéf domácí automobilky v rozhovoru pro německý magazín Automobilwoche připustil, že Škodovka připravuje model, který bude konkurovat lidové Dacii Logan. Základem se má stát nejméně oblíbená karosářská varianta Fabie - tříprostorový sedan. Tuto informaci potvrdila dalšímu německému časopisu tisková mluvčí Škody Auto.
Cestou k levnému základnímu modelu má být podle Autobildu využití levnějších materiálů v interiéru, jednodušší výbava, ale hlavně nižší mzdové náklady na východoevropské pracovníky. Automobilwoche spekuluje o Ukrajině, jako o možném místě výroby levné Škody. Pokud jde o cenu, hovoří se o částkách kolem 8500 Euro.

verze laureat 1.4 stojí 8400 Euro viz.
takže ten sedan bude terno.....

http://www.dacia-logan.de/de/DaciaSITe/logan/prices/index.html

to jsi měl na mysli??

nemách chuť se dohadovat....buď si na svém , ja budu taky na svém trvat ,
Celkově zprávy v multipostu upravil 1× westik, naposledy ne 9. červenec 2006 13:59.

DavidT (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 375,- VK
Zasláno: ne 9. červenec 2006 13:53
Ten Vitek to je kus.O většim deb*lovi jsem ani neslyšel.To asi není moc velkej inteligent co?Jinak nevim co se tu řeší.Jediný co tu vyvolávaj hádku jsou anonymní návštěvníci v poslední době ani (asi raději) ani neuváděl/i jméno.Annonymi nemám moc rád však se podívejte co psali do otatní diskuzí ani nick většinou neuvedou nejradši bych je zakázal. Shame on You

Dieg0 (0)
Odpadlík
Odpadlík

Narozen: 7.4.1991 (34 let)
13 649,- VK
Zasláno: ne 9. červenec 2006 14:34
Vy sa tu chválite že máte tónované sklá a ja nie a podobne.Ale nevedel som že taká základná vec ako sklápanie zadných sedačiek nieje na Logane možné.Ja na mojej Fábii Combi mám delené sklápacie sedačky pričom je užitočne vyriešené delenie (jedna čast užšia jedna širšia).
"Nebudem si všímať kto vedľa mňa stojí a budem si robiť čo chcem, kedy chcem, kde chcem a ako chcem." - Moje hlavné heslo

"Pamätaj si!Ženským nesmieš nikdy dávať všetko naraz!" - Sexbomba od vedľa

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: ne 9. červenec 2006 14:52
Prosimvás dávejte si ty obrázky do odkazů, kdo se má potom v tý diskuzi vyznat Pray
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

wizaard (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: ne 9. červenec 2006 16:26
weitless napsal:
Nebojím se, že by ta fotka Logan kombi, nebo dodávkomultivan nebo co to je za druh, bude konkurentem Roomstera. Škoda vždycky marketingem a domácím prostředím Logan utne (nehledě na to, že obě auta vypadají jako špatný návrhářův den po opici). Sorry logaňáci, ale cenu za design Logan nikdy nedostane, leda že by byl po tuningu změněný k nepoznání, ale to už je o něčem jiném. Nemluvím o interiéru a o ovladačích snad z Ikarusu nebo co to je na středovém panelu. Nemožnost sklopit zadní sedačky je otřesnost sama o sobě a tohle stále dokola vydáváte za rodinný vůz? Pořád mě jen utvrzujete v pocitu, že jste v jiných autech snad nikdy nejeli.

TOHLE:
http://degriottier.free.fr/dacia_logan_ambiance_console.jpg

přece nemůže myslet žádný výrobce vážně!!

No, oproti westikovi se domnívám, že tahle verze se v ČR vážně prodává (základní verze za 199 900Kč), ale to je jedno. Proč by to neměl nikdo myslet vážně? Hehe... weitlessi, ty jsi ale vtipálek... Laughing Takže když si místo SXG75 koupím AX75, je to jako špatně? Laughing ??? Když na lepší nemám? Laughing No, jinak tohle mi vůbec nevadí, já si vážně na rozdíl od lidí, jako jsi Ty, kupuju auto podle dostupných financí, ale hlavně podle toho, k čemu má sloužit. Pokud budu jako můj známý mít slušný příjem a budu chtět reprezentovat firmu, která mě zaměstnává, taky si jako on koupím Mercedes S320 za 3 200 000Kč, ale pokud potřebuju náhradu za ojetého Renaulta 19 a i těch po*ranejch 230 000Kč si musím půjčit od banky a dostanu za ně francouzské auto od Renaultu s nejprostornějším interiérem ve své třídě pro svou rodinu v plné výbavě, já ho prostě beru! Hand
"Vše, co máš rozhodnout je, jak naložit s časem, který ti byl dán." - J.R.R. Tolkien
Osobní web | Gimpl ...aneb časopis studujících

westik (0)
Bažant
Bažant

10 075,- VK
Zasláno: ne 9. červenec 2006 17:05
wizaard

Obrázek

POKUD BY TAM BYL TENTO VOLANT TAK SE NEPRODÁVÁ, ten jsem však neviděl,, na fotce je logan v základní výbavě ( chybí cirkulace vzduchu), který se bez ,,pytle ,,pro řidiče u nás neprodává,nesmí.....

A s těma financema máš úplnou pravdu.( když nemáš to štestí mít fábii za 20 tisíc,bez palubního počítače ,ale se sklopnýma sedačkama vzadu),

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Auta
Strana 13 z 26