jak to tak po odmlce čtu,MOŽNÁ BY SI MĚLI PÁNOVÉ romulus A wizaard ZALOŽIT VLASTNÍ TÉMA , DOSAHOVALI BY ORGASMU vzájemným chválením ojetin, a xantii zvlášť.. ,
nevím co je tak IN na automatickém spínaní stěračů? To jste líní jak vši , pohodlní? co je in na dřevěném obložení či sedačkach z kůže.Jediné co zní jsou posměšky CO VY nemáte... Nevím kdo se tady chlubil co všechno má v autě, jako první a pak se posmíval že jiné auto to nemá,,, nezmínil se zda má počítač ve voze- posměšne se vyjádřil ze
nevíš nikdy kolik ještě dojedeš co? nevyzpytatelný auto? viš vůbec k čemu je?
další perla
. Pokud budeš reklamovat prorezivělý blatník Ty, tak Ti záruku neuznají kvůli jednomu jedinému škrábanci z parkoviště... Jsi pojišťovák?? nebo jen JPP......., uklidni hormony...
jste pánové nechutní a ubozi,
Psalo se zde o Loganu v ceně v roce 2005, leden, z toho se vše odvíjelo, jaksi pán píšíci o konkurenci škodoFky přešel zmínku výrobě konkurenta logana..... nebylo to do krámu.. , fábia v základu za 8500euro.... ,
perla
- auto je pro cestující prostorné a pohodlné - díky dostatečnému rozvoru nenutí cestující sedět moc vzpřímeně, jako v Loganu nebo Fábii
JAK SE SEDÍ MOC VZPŘÍMENĚ??
,ŽE JE KUFR VĚTŠÍ? PO SKLOPENÍ SEDAČEK? PHEE , K ČEMU, KOLIKRÁT POVEZU ZA ŽIVOT LEDNIČKU ČI TELEVIZI -ZADARMO MI JI RÁDI PŘIVEZOU..
PERLA
a co ti málí? TO JE CO TI MÁLÍ
PERLA
prostor pro 5 lidí ( 3 dětské sedačky) - jaký komfort TO JE KOMFORT , DÁT TAM TY TŘI SEDAČKY VEDLE SEBE
(PS. v loganu se dobře soul.... i na zadních sedadlech, dost místa , žádné krčení ... i v xantii to jde? )
Psalo se o brzdách , mlčíte pánové , lexus to po.... , a jste nad věcí, Jistě, Logan naní lexus, ale brzdí na rozdíl od něj ........
šoumeni, až potkáte zeleného logana , jsem to já, zelených jezdí málo...
není vše jak se píše, jak zde majitelé prezentuji
http://www.autorecenze.cz/reviews.asp?ar=4011
Poruchy s elektrikou. To je u Citroenu obecně kapitola sama o sobě. Neustálě nefugují nějaké kontrolky, každou chvíli jedu do servisu, kde mi mění relé na ventilátorech atd.
Nedávno jsem měnil váhu vzduchu, řemenici, odešla elektrická stahovačka oken, vysypala se spojka.
...................................................
Poruchy jsou téměř na denním pořádku, auto bych hodnotil jako naprosto nespolehlivé.
V podstatě jsem za dobu dvou let vyměnil a nechal spravovat téměř vše.
Hodnocení a zkušenosti autora: Jediná výhoda spočíva v komfortu, který nabízí velký interiér vozidla. Myslím si ale, že daleko pohodlnější je mít šanci před domem dobře zaparkovat, což v mé nové Škodě Octavii není po zkušenostech s Xantií nejmenší problém. Také nutno podotknout, že náhradní díly jsou velmi drahé a servis také, ten je dokonce také velmi často na velmi nízké úrovni.
..................................
Po celou dobu provozu (5 let) se projevovaly různé poruchy, ačkoli bylo auto pravidelně servisováno ve značkových servisech.
Kvalita servisů přitom byla velmi nízká (ve srovnání s Nissanem).
Nejhorší auto, jaké jsem kdy měl.
Řízení bylo i nebezpečné. Při prudkém brzdění v zatáčce se auto chovalo nestandardně (jeden hydraulický okruh). Při jediné menší bouračce, kdy jsem neubrzdil, jsem se díky tomu, jak moc šel předek dolů, podíval autu před sebou do výfuku. Kdyby byl rozdíl rychlostí větší, asi bych skončil bez hlavy.
Kdo se má rád, půjde si koupit něco jiného.
...............................................
Za dobu 7-mi let jsem do oprav investoval více než 150000,- Kč.
Nejdrahší závady byly: hydraulické čerpadlo(24.000), brzdové kotouče jsem opravoval již dvakrát, další běžné závady jako zámky dveří, světla, topení, výškový stabilizátor, ramena řízení jsou velice níkladné a to nejen ve značkových servisech.
Hodnocení a zkušenosti autora: Auto je velice pohodlné a svezení v něm je skutečný požitek. O spolehlivosti nemůže být ani řeč.
Spotřeba se pohybuje v bežném průměru.
Největší problémy nastávají zejména v zimním období hlavně s elektrikou a tlakem zamrzlého (ztuhlého) oleje.
.................................................................
ale abych byl fér, jsou tam i pozitivní názory......
navíc maji taky své forum
http://www.citroeny.cz/forum/viewforum.php?f=8