Zasláno: po 10. červenec 2006 09:15
romulus
jsou to odpovědi , ne vychvalování.
Záruka vozu DACIA
Od 1.5. 2005 byla prodloužena záruka vozu Dacia.
Záruka na celý vůz: 3 roky nebo 100.000 km. (co vyprší dříve).
Záruka na lak: 2 roky.
Záruka na neprorezavění karoserie: 6 let.
Zároveň poskytujeme za příplatek záruku Dacia Garance+ na 5 let nebo 100.000 km za 7.890,- Kč včetně DPH. Součástí této záruky jsou asistenční služby zahrnující, v případě poruchy, opravu na místě nebo odtažení do nejbližšího autorizovaného servisu. Tuto záruku je nutno uzavřít do 1 roku záruky.
vzhledem k tomu že jsme byli mezi prvními zákazníky , byla pro nás akce podobná a mám opravdu 4 roky ....
sklopení sedaček , logan nemá 5 té dveře ,kufr je 510 l, sklopením sedaček by se nic nevyřešilo,opěradlo lze vyndat a sedák sklopit,
.............................................
fergi
budeš tak hodný a dáš mi ten odkaz, kde si to viděl jak se převrátil ? Budu Ti velmi zavázán,
......................................................
weitless
což tak zákon na ochranu osobních dat?
pane Webmastere. Zveřejnění IP je krutý přestupek etiky na netu !!! Umožňujete tím hackerům útok na uživatele IP adresy
podmínky jsem porušil?
Souhlasíte s tím, že nebudete posílat žádné hanlivé, neslušné, vulgární, nenávistné, zastrašující, sexuálně orientované nebo jiné materiály, které mohou porušovat zákony. Posílání takových materiálů vám může přivodit okamžité a permanentní vyhoštění z fóra (a váš ISP bude o vaší činnosti informován). IP adresa všech příspěvků je zaznamenávána pro případ potřeby vynucení těchto podmínek. Souhlasíte, že webmaster, administrátor a moderátoři tohoto fóra mají právo odstranit, upravit, přesunout nebo ukončit jakékoliv téma kdykoliv zjistí že odporuje těmto podmínkám. Jako uživatel souhlasíte, že jakékoliv informace které vložíte budou uloženy v databázi. Dokud nebudou tyto informace prozrazeny třetí straně bez vašeho svolení nemohou být webmaster, administrátor a moderátoři činěni zodpovědnými za jakékoliv hackerské pokusy které mohou vést k tomu, že data budou kompromitována.
....................................................................................................
Nemá cenu tu dále rozvijet cokoliv, možná bych se dozvěděl ,že i bazarová TV je lepší než nová........
Nikdo vám tu představu lepšího auta nebere, jste spokojení tak by to mělo být, pokud jsem někoho urazil ,naštval omlouvám se. Já jsem taky spokojen a
nejsem tak chudý abych si kupoval použité věci

Zasláno: po 10. červenec 2006 10:17
weitless napsal: Pro westik a zelenanana a anonym: proč všichni píšete z jedné IP adresy 84.4*.1*5.**?? Není to infantilní se vydávat za víc lidí?

Takhle to vypadá, že je Logaňáků v republice víc co?
děkuji, že již nedochází porušení zákona
http://www.sagit.cz/pages/sbirkatxt.asp?zdroj=sb04439&cd=76&typ=r
439
ZÁKON
ze dne 24. června 2004,
kterým se mění zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů