Zasláno: út 8. září 2009 19:37
Já asi zas přestanu sledovat zprávy, protože mě to akorát dycky nase*e, jak je to u nás jak v kocourkově a lidi si furt nedají a melou furt to svý jen aby měli co nejvíc peněz...
Politikům je ústava uplně u zadku a když náhodou někdo rozhodne podle ní, tak oni šup šup, ať je do půl měsíce změněná. Hlavně, že před volbama slibujou hory doly a nejsou schopní je zařídit za 4 roky. Ale ústavu změněj za dva tejdny, jen aby mohli bejt dýl (v tomhle případě zas) u svýho koryta.
Až budou volby, tak nikdo prosimvás NEVOLTE ČSSD, ODS, SZ, KDU-ČSL a tyhle podobný hajzly, co si tam jakou dobu hrabou. Když už, tak toho Trautnberga, ten má prachů dost, tak snad tak hrabat nebude. Ale raději volte nějakou menší stranu. Já se budu rozhodovat asi mezi Českou Pirátskou Stranou a nějakýma těma Veřejnýma Věcma...
A dostali mě taky nakladatelé, kteří od Googlu chtějí peníze za to, že skenuje ty jejich knížky. To jsou snad uplně retardovaný? Zkusil jsem si na Googlu vyhledat pár knížek. Všude bylo "náhled není k dispozici" a nebo "stručný obsah", ale celá knížka nikde. Naopak když někdo něco hledá, tak mu to nabídne knížku, ve který to je a následně i možnost, kde si jí může koupit... A za tohle nakladatelé chtějí ještě platit? Dyť maj bejt rádi, že jim je to timhle způsobem propaguje... Jsou to stejný vyžírkové, jak ta OSA a její výpalný, který dělá piráta z každýho...