Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Derren Brown: Magie a manipulace mysli

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Hudba a film
Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: pá 25. srpen 2006 01:00
No na základce si mě vybral jeden "kouzelník" a když bavila publikum nějaká ..slečna, tak se se mnou domluvil a vzal mi hodinky(v té době je nosil každý). Pak jsem se vrátil do publika a asi po 10-ti minutách vyhlásil: nestratil tady někdo hodinky? Samo, dělal jsem, že to bylo kur*a kouzlo, ale ...asi OT sorry
V životě jde o to, aby se člověk naučil plavat ve sračkách. Nejlepší školou je politika. Tolik času však nemám ...

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: út 3. říjen 2006 21:22
Koukali jste někdo dneska na Derren Brown: Seance?
Docela psycho Shocked Smile
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Tmik (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: út 3. říjen 2006 21:32
jj kukal Smile

DavidT (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 375,- VK
Zasláno: út 3. říjen 2006 22:47
jj bylo to dost zajímavý

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: st 4. říjen 2006 17:26
Brick Wall ten včerejší díl jsem neviděl, ale několik předchozích jo. stále v tom hledám nějaký fígl, ale zatím mi nezbývá, než konstatovat, že on ty schopnosti asi fakt má Brick Wall
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Tmik (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: st 4. říjen 2006 19:44
některým bych aji uvěřil , ale proč třeba u toho včerejšiho dílu neukazali opakovany záběr ze vnitř jak tam byl ten chlap za tim závěsem a vyletěly ty papíry..Nebo jak začal zvonit ten zvonek proč ho neukazali.. Think

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: čt 5. říjen 2006 15:50
mrzí mě že ty pořady nestíhám Crying or Very sad většinou dělám něco jinýho, snad je seženu na dvd či nahraný

krMeEjNzy (+1)
Bažant
Bažant

10 625,- VK
Zasláno: pá 1. prosinec 2006 22:22
Mam vsechny ty dily co byli v TV + asi 3 filmy s nim. (bohuzel ted ne doma - klidne bych uploadnul jestli to neni Warez ale asi je) Jinak ja si o nom myslim, ze se dobre vyzna v lidech a mozna umi i neco vic, ale proste ho nemam rad (ale stejne sem na nej koukal) Mr. Green

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: so 2. prosinec 2006 23:14
Z TV si můžeš nahrávat, co chceš. To opravdu warez není. No a vzhledem k tomu, že jsi to získal tímto způsobem, tak by nemělo být trestné ani bezúplatné šíření. Někde jsem o tom četl článek, ale už ho nemůžu najít.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

krMeEjNzy (+1)
Bažant
Bažant

10 625,- VK
Zasláno: so 2. prosinec 2006 23:17
OK tak kdyby byl zajem tak muzu neco uploadnout (bohuzel asi ne v blizky dobe - na PC doma mam jenom posledni TV dil) Kdybyste chteli tak pisnete Smile

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Hudba a film
Strana 4 z 5