Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Domácí zvířata a jiné havěti

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní záliby
jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

Narozen: 24.1.2007 (18 let)
403 505,- VK
Zasláno: ne 30. březen 2008 23:57
Spatne, osmacky musis mit nejmin dva Laughing Kdyz omezis tu hudbu tak zadnej problem Mr. Green Ja taky uz rok poradne neposlouchal, moje HT jsou tu ted skoro jen jako lapac prachu Laughing
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: ne 30. březen 2008 23:59
No jo, teď jsem koukal, co potřebuju, přečetl jsem něco o klecích a řekl bych, že raději nechci osmáčka, i když jsou strašně sladký Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

403 505,- VK
Zasláno: po 31. březen 2008 00:02
No hlavne asi naroky na klec no, jidlo se da koupit specializovany a kdyz je mas kam dat tak vlastne nemas problem Smile Ale kdbys mel zajem, tu svoji starou bych ti mohl klidne poskytnout, vali se mi ve sklepe Mr. Green
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: po 31. březen 2008 00:06
Starýho Osmaka? Mr. Green Hlavně čtu, že je dobrý je chovat v páru - samečka a samičku... to bych nechtěl páč by se mi pak rozmnožovali a co já s tolika osmákama? Mr. Green
Pak netušim, kde bych vzal pískovou koupel a taky nevim, jak bych tu klec čistil Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

403 505,- VK
Zasláno: po 31. březen 2008 08:19
Pisek koupis v kazdym zveraku, je to koupaci pisek pro cincily Smile Chovat v paru ano, ale ne on a ona, dulezity je aby jich bylo vic a na pohlavi nezalezi, mozna spis naopak, jedno pohlaci si rozumi vic Smile Ale plati pokud vic opsmacku a smiseny, tak kluka vzdy jen jednoho, mit vic kluku a holku tak by se kluci pravdepodobne zabili kvuli ni(m).. ja mam taky jen holky Smile Osmacci se daji teda kastrovat, ale ja bych to asi neriskoval kdybych nemusel, jsou prece jen malinky Smile Taky kdyz osmanda rodi hodnekrat tak brzo umira vycerpanim Smile No ja cistim klec jednou za 3 tydny (tu mensi sem cistil jednou za 14dni) a da se to v pohode Smile Hlavne umyt akvarko a jednou za 2 cisteni vemu i policky etplou vodou, fakt na tom nic neni Mr. Green

Tady sem minulej tejden koupil holkam na koupani gulu/akvarko Smile
Obrázek
Predtim sem mel pisek normalne v misce na zradlo pro psa kameninovy Laughing
Obrázek

inana (+21)
Lola Croft
VIP Ženská
Ženská

27 334,- VK
Zasláno: po 31. březen 2008 09:45
Teda Jirko, ty to máš pro ta zvířátka tak vymakaný. Já měla ještě nedávno potkany. Jeden byl zlatíčko, ale pošel, druhý už nebyl takový přítula, ale taky pošel. Crying or Very sad
Každý z nás je anděl s jedním křídlem.
Abychom mohli létat,
musíme se obejmout.

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

403 505,- VK
Zasláno: po 31. březen 2008 09:55
Dekuju Embarassed Ale stalo to hromadu casu a prace (jo a penez Laughing ).
Ja potkany nikdy nejak nemusel, ale nedavno sem na ne koukal ve zveraku a sou to taky sikovny potvurky, hlavne maj vyhodu v rozmanitosti barev, srsti a vseho Mr. Green Osmacek ma jen jednu barvu (kdyz nepocitam extremen vyjimecne se vyskytujici bilou Smile ), takze se od sebe hur rozeznavaji, hlavne sourozenci teda Smile Mohe starsi holky se sice jmenujou Maggie a Liza, ale volam na ne stejne "holky", "mala", "pocem" a "nekousej tu klec" Mr. Green

Tady je stara klec, je takova originalni a napaditejsi,
Obrázek

Obrázek

a tady nova, vetsi hezci Smile
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek

inana (+21)
Lola Croft
VIP Ženská
Ženská

27 334,- VK
Zasláno: po 31. březen 2008 10:00
jirko, pěkná pojmenování pro mazlíčky. Zkusím taky volat na přítele: pocem a nekousej Wink Dík za nápad. Jo taky jsem chovala křečky, ale taky nevydrželi - čím to bude Rolling Eyes
Abychom mohli létat,
musíme se obejmout.

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

403 505,- VK
Zasláno: po 31. březen 2008 10:06
no krecky sme meli taky (dzungaraky teda) a jsou to fajn tuntove, ale zijou strasne kratce no Sad rodicum ted umreli dva braskove, a uz dalsiho mit nebudou.. je to vazne na rok a pul, max tak 2 roky, a to uz se jim nechce no, a ani se jim nedivim Smile
Obrázek

inana (+21)
Lola Croft
VIP Ženská
Ženská

27 334,- VK
Zasláno: po 31. březen 2008 10:51
JJ, tak nějak, zvykneš si na ně, ochočíš si je a - umřou. Crying or Very sad Ale soused to má ještě horší, chová exotické ptáky, konečně si venku postavil obrovské nové klece a v pátek je blbě zavřel a tři ptáci mu ulétli... d'oh!
Abychom mohli létat,
musíme se obejmout.

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní záliby
Strana 3 z 5