Zasláno: ne 29. červen 2008 02:10
Pokárání beru. Zasloužím si ho!
Příspěvek nebyl napsán nejlépe. Avšak jak ho obracím zleva doprava, zepředu dozadu, tak musím pokárat i já Vás: nečetli(y) jste ho pozorně celý včetně poslední tečky
. Sice nepomohl, ale ani neublížil - prostě vata od nezasvěceného, zrovna kolemjdoucího (těch upřesnění je tam tolik, že blíž už to snad ani nejde).
Snažím se v tomto svém příspěvku nenapsat slovo
ALE, ale
pokud bych napsal rozbor celé té původní zprávy, tak bych toto slovo musel použít mnohokrát (nemluvě o reakcích na můj bezkonfliktní a vlastně soustrastný příspěvek - o slovu
PROČ se ani radši nezmiňuji). Co tím chci říci: "
Život je nádherný a má mnoho barev a chutí a také hodně rozcestí. Rozhodně nikdy není nic černobílé. I šedá barva má mraky odstínů." Jak jsem to sem teď zkopíroval tak se musím pochválit ("Ivánku cink" pěkně jsi to tenkrát napsal "Ivánku, na něco jsi však zapomněl cink" a to jsi byl skoro střízlivý
).
Pro "Beata": IRONIE: to že mám nick "jirkab" neznamená, že jsem "mladý, blbý a nerozumný " anebo jsi to vydedukoval z mojí "infantilní" reakce. Možná jsem někde zastydl´; anebo, že bych měl z pohledu svých čtyřiceti prožitých let trochu rozvážnější náhled na jednostraně (internetově) podaný příběh?
Teď když mě to tak nějak napadá, kdo použil první tu větu o brečení na konci Titanicu? Já anebo Volkswagen
?, jó sorry byli to oni! Proto také ten zlehčující prvek (těch je podle mého v životě potřeba jako soli).
No nic; dost keců mimo téma: a teď je potřeba napsat, to co jsem původně měl také napsat do svého předešlého příspěvku (za což se za jako jediné a opět omlouvám).
Takže: pouze pro "Varda": Udělej co máš udělat a co jsi udělat měla již dávno!" Hodně štěstí a zdraví, přeje jirkab!