Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Downsizing

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Auta

Co říkáte na nástup maloobjemových benziňáků?

Hlasování není časově omezeno.
Dobrý nápad, bude to mít pozitivní vliv na ekologii:
75% 75% [ 3 ]
Objem ničím nenahradíš!!:
0% 0% [ 0 ]
Nemám ponětí...:
25% 25% [ 1 ]
Celkem hlasů : 4 / Hlasujících: 4
romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: so 20. červen 2009 17:18
2 livart: bereš v úvahu, že Favorit se svižně rozjede, protože váží jen nějakých 750kg?
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: so 20. červen 2009 17:33
a motorky , maly objem oproti autu , ale pri tom objeme a hmotnosti je taka 250 už pekne žihadlo Mr. Green
Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: so 20. červen 2009 17:33
to fobka taky... a ostatní malý zmetky na tom sou stejně, ale taky jim to moc nejede...
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: so 20. červen 2009 17:57
Fabia váží víc než 1100kg.
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: ne 21. červen 2009 23:23
moje naftové kombicko váži 980kg Wink
Obrázek

BunGee (+16)
Komeťák rakeťák
VIP Kořeň
Kořeň

71 265,- VK
Zasláno: ne 21. červen 2009 23:57
LivArt napsal:
tak dnešní benzinové motory jsou tak ekologicky "uškrcené", že veškeré výhody benzinu se stratily ve prospěch dieselu. Hezky je to vidět třeba na favoritu, ten má sice ekologickou normu Euro tak -5, ale zase táhne v celým spektru otáček, umí se svižně rozjet... To dnešní ekologické benziny o objemu 1,3+ neumí..

Tak fanosa co mam tak plni prej euro 2, s tim tahnutim to taky neni tak zhavy, mam sice plyn, ale obcas jezdim na benal a je to teda rozdil, po rovine taha v poho na ctverku, petka to je udrzovaci rychlost, tam zrychlis na 150 z 90tky tak za minutu a to musi byt jeste dobrej den a rovna silnic, jinak je fakt ze auto nevazi nakejch 750, ale trochu vic kilo, ale porad je to oproti fobiim... lehoucky auto(ale taky je to pojizdna rakev)Jinak co se tyce downsizingu tak ho beru, pac benzin stejne zdrazuje a technologie jsou dnes trosku jinde, me staci stopadesatka, vic nepotrebuju jet, je to vo pokutu a vo zdravi. Jinak kdyz sme jeste u toho facka tak se mi na nem libi strasne ta vyska , to je uz takovej pomalu offroad, kazdou polnacku zvladne, zadnej stres, na tlumice prdim, pac sou stejne v haji, po dalsi vyplate kupuju novy(je fakt ze s tema novyma budu mirne opatrnejsi), ale je fakt ze je to bytelny auto co se podvozku tyce, o bezpecnosti radeji nemluvit
Lidé o mně říkají, že jsem flegmatik. Ale víte co? Mně je to jedno.

Obrázek

Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Auta
Strana 3 z 3